29a, Pollerup by, Keldby, pr. 29-06-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

29a, Pollerup by, Keldby

Adresse

Pollerupvej 23
4780 Stege

Hus i Stege.

Tvangsauktionen er omberammet til foretagelse den 07.08.2019 kl. 11.00.

Tinglyst areal 3.652 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamilieshus opført i år 1936 med til-/ombygning foretaget i år 2007. Ejendommen er opført i mursten med tagdækning af fibercement. Det bebyggede areal udgør 120 m² og et samlet boligareal på 190 m², heraf udnyttet tageetage på 70 m². Opvarmning sker iflg. BBR via centralvarme fra eget anlæg med fast brændsel som opvarmningsmiddel. Derudover er der supplerende opvarmningsmiddel i form af brændeovn.

Indretning:
Ejendommen er indrettet med entré, bryggers, to badeværelser, stue, havestue samt repos og tre værelser på førstesalen.

I entréen er der et lyst klinkegulv og hvide skabselementer. Herfra er der adgang til et toilet med samme klinkegulv. Køkkenet er indrettet med det samme lyse klinkegulv, lyse skabselementer og sort bordplade.

På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine mrk. Blomberg, ovn, kogeplade og mikroovn mrk. Siemens, emhætte af ukendt mærke, køleskab og vaskemaskine af mrk. Samsung.

Stuen er indrettet med et mørkegråt gulvtæppe og med brændeovn. Herfra er der adgang til en mindre havestue, hvorfra der er udgang til haven. Badeværelset er indrettet med et lyst klinkegulv, bruseniche og spabad. Bryggerset er indrettet med lyse klinker og trappe til første sal. På førstesalen er alle tre værelser indrettet med et mørkegråt gulvtæppe. Et af værelserne har desuden udgang til altan.

Udearealer:
I haven er der to drivhuse.

På ejendommen er der en stald med et bebygget areal på 91 m² opført i år 1945 med ydervægge af mursten og tagdækning af cementsten. Ruderne til stalden er i stykker. Derudover er der en garage med et bebygget areal på 56 m², opført i år 1950 med ydervægge af mursten og tagdækning af metalplader. Desuden er der en garage/værksted på 50 m² opført i år 1970.

Øvrige oplysninger:
Såfremt der ved tvangsauktionen måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 28.05.2019.

Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6401.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 323000, heraf grundværdi kr. 1150000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Lene Andersen, Jan Andersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-07 kl. 11:00
Retten i Nykøbing Falster
Retssal J
Vestensborg Allé 8
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6401

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Tvangsauktionen er omberammet til foretagelse den 07.08.2019 kl. 11.00. Salgsopstillingen vil blive ajourført under tvangsauktionen.

Retskreds

AS 4-183/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.