599, Toftlund Ejerlav, Toftlund, pr. 02-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

599, Toftlund Ejerlav, Toftlund

Adresse

Koldingvej 19
6520 Toftlund

Tinglyst areal 984 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et parcelhus i to plan med delvis kælder, opført 1946. Ejendommen er opført i mursten med pudsningslag og tagbelægning af cementsten.

Bebygget areal udgør 82 m², hvortil kommer udnyttet tagetage på 20 m², således at det samlede boligareal udgør 122 m². Der er herudover kælder på 40 m².

Ejendommens stueetage består af entre og forstue, to stuer, køkken, der er tilbygget i 1972 med Bosch opvaskemaskine, Electrolux køleskab og Gorenje keramisk kogeplade samt elovn mrk. Brandt. Herudover er der et gæstetoilet i stueetagen.

Fra entreen er der opgang til ejendommens 1. sal, hvor der er tre mindre værelser samt et ikke funktionsdygtigt gæstetoilet.

Ejendommens kælderetage er formentlig ikke godkendt til beboelse, men består af fyrrum, to rum samt badeværelse med bruseniche og toilet. Herudover er der også et viktualierum i kælderen. Der er også nedgang til kælderen udefra via kældernedgang. I kælderen er der en dybfryser.

Der er nye vinduer i stuerne i stueetagen. Fra stueetagen er der ved køkkenet udgang til haven, som er tilgroet. Dørene til kælderindgang udefra og til entreen er også relativt nye.

Til ejendommen er der en muret garagebygning med eternittag.

Ejendommen opvarmes med oliefyr med indvendig olietank. Ejendommens varmeinstallation er suppleret med brændeovn. Ejendommen er tilsluttet privat, almen vandforsyning og offentlig kloak med afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejer er i gang med at fraflytte ejendommen.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen samt at disse fungerer.

Denne beskrivelse sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 18.06.2019.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 171900, heraf grundværdi kr. 510000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bent Åge Andersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Buch Advokatfirma v/advokat Jens Erik Skovvang for Jyske Realkredit A/S

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma v/advokat Jens Erik Skovvang

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-12 kl. 11:00
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


Buch Advokatfirma

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling og fotos kan ses på www.itvang.dk. Fremvisning af ejendommen er fastsat til den 05.08.2019 kl. 14.45. Tilmelding er nødvendig og kan ske på tlf. 73221721 eller pr. mail på hm@buch-advokatfirma.dk. Sidste frist for tilmelding er den 02.08.2019.

Retskreds

AS 6-196/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.