8d, Udstolpe by, Slemminge, pr. 02-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8d, Udstolpe by, Slemminge

Adresse

Hejredevej 2
4990 Sakskøbing

Tinglyst areal 1.350 m², heraf vej 350 m².

Ejendommen er opført i 1900. Ejendommens boligareal udgør ifølge BBR 174 m². Ejendommen er beliggende på en grund på 1.350 m². Ejendommen opvarmes med oliefyr og brændeovn.

Ejendommen er et gult bindingsværkshus. Taget er et rødt eternittag. Ejer oplyser ved besigtigelsen, at taget visse steder er utæt, hvorfor køber må påregne udskiftning af taget.

Ejendommen består i grundplan af en entré/fordelingsgang, et toilet, en stue, et køkken samt 2 værelser. Endvidere er der et disponibelt rum/et mindre værksted samt en kælder. På førstesalen er der en repos, et badeværelse, 3 værelser samt 2 uudnyttede loftsrum, hvoraf det ene er i forskudt plan.

Entréen er belagt med mørkt gulvtæppe. Væggene er beklædt med mørkt træ, og loftet er hvidt. Fra entréen er der adgang til et toilet, et disponibelt rum/mindre værksted samt stuen.

Badeværelset har toilet og håndvask. Væggene er malet i en gullig farve, gulvet er belagt med lyst laminat, og loftet er hvidt. I stuen er der mørke trægulve, hvide vægge og hvidt loft samt husets brændeovn. Fra stuen er der adgang til køkkenet samt et værelse. Værelset er belagt med gulvtæppe, vægge er lyse og loftet er hvidt. Fra værelset er der adgang til en flisebelagt terrasse.

Husets køkken er opført i hvide og lyse elementer. I køkkenet er en tørretumbler mrk. Zanussi, en vaskemaskine mrk. Siemens, 2 køle-/fryseskabe af hhv. mrk. Electrolux og Boxi samt en ovn af mrk. Voss. Gulvet er et laminatgulv, væggene er grønlige og loftet er hvidt. Fra køkkenet er der endvidere adgang til et vindfang/en bagindgang. Desuden er der fra køkkenet adgang til et værelse med trægulve, hvidt loft og hvide vægge. Fra køkkenet er der tillige adgang til ejendommens førstesal. Under trappen til førstesalen er der opbevaringsmuligheder.

Om førstesalen bemærkes generelt, at loftshøjden er lav. Reposen er beklædt med træ fra gulv til loft. En af væggene er malet grøn. Fra reposen er der adgang til førstesalens øvrige rum. I badeværelset er et toilet, en håndvask samt en bruseniche. Væggene og gulvet er lyst, og loftet er hvidt. Det første værelse er belagt med to forskellige grønlige gulvtæpper, hvide vægge og hvidt loft. I det andet værelse er der et lyst gulvtæppe, lilla vægge samt hvidt loft. Tredje værelse har et gråt gulvtæppe, hvide vægge samt hvidt loft.

Fra reposen er der endvidere adgang til 2 uudnyttede loftsrum. Det ene i forlængelse af det andet. Loftsrummene er i forskudt plan. Endvidere er der fra reposen adgang til husets loft, der ikke er besigtiget.

Tilbage til entréen er der herfra adgang til et disponibelt rum/mindre værksted med egen udgang. Herfra er der adgang til det ene loftsrum samt et mindre kælderrum.

Udvendigt findes der et skur samt en carport. Haven er ved besigtigelsen velholdt. I haven findes bl.a. olietanken samt et drivhus.

Grundlæggende skal det om ejendommen bemærkes, at denne fremstår ryddelig. Ejendommens stand tilsiger, at køber må påregne gennemførelse af væsentlige istandsættelsesarbejder, før alene almindelig vedligeholdelse kan påregnes.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 182500, heraf grundværdi kr. 670000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jette Grethe Bentsen Lise

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
TVC Advokatfirma Roskilde P/S
Københavnsvej 69
4000 Roskilde

Auktionsbekendtgører

Retten i Nykøbing Falster, Fogedretten

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-17 kl. 11:30
Retten i Nykøbing Falster
Retssal J
Vestensborg Allé 8
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Adv.sekr. Githa Rasmussen
TVC Advokatfirma Roskilde P/S
Københavnsvej 69
4000 Roskilde

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster Fogedret og TVC Advokatfirma Roskilde P/S

Rekvirering af salgsopstilling


Adv.sekr. Githa Rasmussen
TVC Advokatfirma Roskilde P/S
Københavnsvej 69
4000 Roskilde

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 4-288/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.