3p, Nr. Vrå by, Vrå, pr. 02-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3p, Nr. Vrå by, Vrå

Adresse

Vestergade 28
9760 Vrå

Ejendommen matr. nr. 3p Nr. Vrå by, Vrå, beliggende Vestergade 28, 9760 Vrå, med et tinglyst areal på 514 m², heraf vej 0 m² og en ejendomsværdi pr. 01.10.2018 på kr. 550.000, heraf grundværdi kr. 125.600, er et fritliggende 1-familieshus, der ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1900 og med et bebygget areal på 90 m², udnyttet tagetageareal på 50 m², og et samlet boligareal på 140 m², er opført ved ydervægge af mursten og med fibercement som tagdækningsmateriale, jf. BBR-meddelelsen, og kan i øvrigt beskrives som følger:

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyningen sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg og afløb er til separatkloakeret spildevand plus tag- og overfladevand, jf. BBR-meddelelsen.

Udvendigt fremstår ejendommen med hvidpudsede vægge, udhæng i træ og røde bølgetagplader. Bagerst i haven findes et skur med bølgetagplader i plast og et drivhus. Endvidere er der en garage for enden af indkørslen, der umiddelbart ikke ser ud til at være i god stand.

Indvendig består ejendommen af en entré med en lille garderobeplads og opgang til 1. salen. I entréen er der en igangværende renovering, der ikke ses at være færdiggjort. Der er lakeret trægulv, træloft, ligesom der forefindes et toilet. På toilettet er der en vaskemaskine af mrk. Bosch. Endvidere et badeværelse med træbordplade, klinker i mintgrøn på væggene og hvidt træloft. Herudover en vinkelstue med trægulv, hvide lofter og hvidt tapet på væggene. Fra vinkelstuen er der udgang til et køkken, der er med hvide skabselementer, glaskeramisk komfur, Voss emhætte, Elektrolux køleskab og Bosch opvaskemaskine.

1. salen består af en repos, hvor der er loft til kip og blotlagte bjælker, og de samme trægulve, som forefindes i stueetagen, går igen. Endelig er der adgang til badeværelse med terazzogulv, klinker i gule nuancer, hvid sanitet, bidet, toilet med træbræt og et badekar beklædt med mørkegrønne klinker. Herudover yderligere 2 værelser med skrå vægge. Det ene værelse har indbyggede skabe.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen og visse af oplysningerne hidrører, jf. BBR-meddelelsen, fra nuværende ejer.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 125600, heraf grundværdi kr. 550000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Karen-Marie Borup Ladefoged

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-12 kl. 09:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil blive gennemført med fogedens assistance, hvorfor der alene vil ske fremvisning, såfremt der er tilmeldinger til samme. Ønskes fremvisning bedes tilmelding derfor ske hurtigst muligt til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk. Er der ingen tilmeldinger berammes ingen fremvisning.

Retskreds

AS AUKT-122/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.