133o, Skælskør Markjorder, pr. 03-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

133o, Skælskør Markjorder

Adresse

Kobækvej 9
4230 Skælskør

Fritliggende enfamilieshus.

Tinglyst areal 762 m², heraf vej 0 m².

Ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 13.05.2019.

Fritliggende enfamilieshus opført 1934, ydervægge i pudset murværk, trævinduer angiveligt fra 1987, mansardtag med tegltag.

Ejendommen indeholder:
Fra fælles trappeopgang: stuetage, på besigtigelsesdagen beboet af lejer, entre med fyrretræsgulv, tapetserede vægge, pudset loft, gennemgangsværelse med fyrretræsgulv, tapetserede vægge samt pudset loft, værelse med fyrretræsgulv, tapetserede vægge samt pudset loft, mellemgang med linoleumsgulv, finerplader på vægge samt træprofilloft, badeværelse med flisegulv, finerplader på vægge, bruseniche med fliser på vægge, åbent køkken/stue med linoleumsgulv i køkkendelen, køkkenelementer, stuedel med fyrretræsgulve, tapetserede vægge, træprofilloft, vinduesparti med udgang til terrasse og have samt brændeovn, soveværelse med fyrretræsgulv, tapetserede vægge samt træprofilloft.

Førstesals lejlighed, beboet af ejer på besigtigelsesdagen, tæppebelagt trappeopgang med repos med fransk dør med udsigt over Skælskør Nor, tapetserede vægge, træprofilloft, hoveddør til tæppebelagt entre/værelsesgang, tapetserede vægge samt træprofilloft, badeværelse med indmuret badekar, fliser på gulv og vægge samt træprofilloft, tæppebelagt stue med tapetserede vægge samt træfinerplader på loft, tæppebelagt soveværelse, tapetserede vægge samt træprofilloft, elementkøkken med laminatgulv samt træprofilloft, tæppebelagt værelse, tapetserede vægge samt træprofilloft.

Fra fælles trappegang nedgang til kælder med gang med betongulv, glasvæv på vægge samt pudset loft, værksted med betongulv, pudsede vægge og loft samt udgang til have via 2-trinstrappe samt brændeovn, badeværelse linoleumsgulv, fliser på gulv og vægge i bruseniche samt træprofilloft, vaskerum med betongulv med tekniske installationer for vaskemaskine og tørretumbler samt gasfyr, værelse med betongulv, pudsede vægge samt fyrretræsloft med synlige loftsbjælker, dobbeltdør til værelse med betongulv, pudsede vægge samt gipspladeloft.

Ejendommen opvarmes af et gasfyret centralvarmeanlæg.

Fritliggende, dobbelt carport med udhus, delvist med træbeklædte vægge samt PVC-tag.

Udhus med træbeklædning på 3 sider, samt PVC-tagplader.

Arealer ifølge BBR:

Bygning: 100 m².

Bolig: 200 m².

Bebygget: 100 m².

Tagetage: 100 m².

Kælder: 100 m².

Carport: 49 m².

Udhus: ikke registeret.

Ovennævnte oplysninger er delvist baseret på offentlige registre, herunder BBR, hvorfor der ikke kan indestås for korrektheden heraf.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6300.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 380700, heraf grundværdi kr. 1650000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Kurt Christensen, Kaj Nykjær Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/advokat Thomas Colstrup
Advodan Næstved
Nygade 9
4700 Næstved

Auktionsbekendtgører

Advodan Næstved

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-23 kl. 14:20
Retten i Næstved
Møderum 17
Gardehusarvej 5
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advodan Næstved

Nygade 9
4700 Næstved

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Næstved og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6300

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 460.000.

Retskreds

AS 3-110/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-04 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.