48, Åstrup Ejerlav, Åstrup, pr. 03-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

48, Åstrup Ejerlav, Åstrup

Adresse

Fjelstrupvej 29
6100 Haderslev

Beboelsesejendom.

Tinglyst areal 1.291 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i området Åstrup Bro - direkte ved bygrænsen og med ca. 3 km til centrum med gågade m.v. samt tæt på Haderslev Fjord.

Huset fremstår med ydervægge i pudsede teglsten, og taget er belagt med ca. 20 år gammelt Decra ståltag. Vinduer og døre er med termoruder i trærammer.

Huset er i stueetagen indrettet med forstue med trappe til 1. sal og kælder, opholdsstue med bræddegulv, køkken/alrum med vinylgulv i køkkendelen og bræddegulv i alrum, ældre køkken i landstil, brændeovn og udgang til terrasse, der er hævet.

1. sal indeholder repos, badeværelse med klinkegulv, brus, bidet og toilet samt udgang til altan, 3 værelser og 1 kammer - alle med trægulv, nogle med tæpper. Kælderen indeholder gildesal, toilet med håndvask (defekt), fyrrum med gasfyr, garage samt to disponible rum. I kælderen er tillige en brændeovn (defekt). Lofterne er en blanding af træ-, liste- og panellofter, i kælderen dog beton/pudsede lofter.

Der var i huset på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: Gorenje keramisk bordkomfur, frithængende emhætte af ukendt mærke, Miele indbygningsovn, Aeg opvaskemaskine, Samsung amerikanerkøleskab, Whirlpool kummefryser samt Samsung vaskemaskine. Ejendommen opvarmes med gasfyr med supplement af brændeovn.

Ejendommen fremstår i mindre god vedligeholdelsesstand udvendigt og dårlig vedligeholdelsesstand indvendigt. Der er mange mangler ved ejendommen, og køber må påregne omfattende renovering. Der henstår mange effekter på ejendommen.

Til ejendommen hører desuden en carport i dårlig stand, som ikke fremgår af BBR. Det vides ikke, om denne er opført med evt. relevante myndighedsgodkendelser. Udenomsarealerne er meget tilgroede.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ejendommen er beliggende i landzone. Ejendommen er beliggende i et område med drikkevandsinteresser. På ejendommen er registreret beskyttet natur i form af vandløb. Der er forbud mod opvarmning med el.

Iflg. BBR:
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1937.

Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Metalplader (bølgeblik, aluminium, o.lign.). Bebygget areal 64 m². Samlet bygningsareal 64 m². Samlet kælderareal 64 m². Samlet tagetageareal 30 m². Heraf udnyttet tagetage 30 m². Samlet boligareal 94 m². Antal værelser: 3. Antal toiletter: 2. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Energioplysninger: Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg, etkammer fyr. Opvarmningsmiddel: Naturgas. Supplerende varme: Ovne til fast brændsel (brændeovn o.lign.).

Bemærkninger for bygning: Kamin som supplement samt elvarme i badeværelse 2, nyt tag samt isolering.

Oplysninger om grunde:
Vand og afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6486.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 136000, heraf grundværdi kr. 630000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Albert Broder Møller, Mathina Møller

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Njord Law Firm

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-08 kl. 11:30
Retten i Sønderborg
Retssal 9
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Njord Law Firm

Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6486

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Tilmelding til fremvisning skal ske til Susanne Larsen på e-mail: SL@njordlaw.com med oplysning om j.nr. 510742-223836/SL.

Retskreds

AS 6-177 /2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-04 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.