1 it, Brande by, Brande, pr. 04-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1 it, Brande by, Brande

Adresse

Brandlundvej 18
7330 Brande

Tinglyst areal 573 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1946. Ydervæggene er i mursten, tagdækningen er sorte teglsten, og der er termoruder.

Bebygget areal udgør 73 m², hvortil kommer 46 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 119 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 73 m².

Boligen indeholder en entré, hvorfra der gives adgang til køkkenet og boligens ene stue, der giver videre adgang til boligens anden stue. Stuerne er belagt med trægulv, og der er fra den ene stue udgang til ejendommens terrasse. Køkkenet, der er med sorte skabslåger og mørk træbordplade, indeholder opvaskemaskine af mærket Bosch og komfur af mærket Gorenje.

Fra entréen gives videre adgang til boligens tagetage, der består af 2 værelser og boligens badeværelse. Værelserne er belagt med lyst trægulv, og der gives fra det ene værelse udgang til en mindre altan. Badeværelset er med mørkt gulv og indeholder badekar og separat bruseniche.

Der gives adgang til boligens kælder fra køkkenet. I kælderen er et vaskerum, 4 disponible rum af fin størrelse samt ét mindre disponibelt rum.

Auktionskøber må forvente istandsættelsesarbejder samt behov for løbende vedligeholdelse, herunder er der fugtaftegninger i to af kælderens rum, som kan skyldes utilstrækkelig opvarmning og udluftning.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold.

Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 254400, heraf grundværdi kr. 890000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Peter Reichert

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
Dahl Advokatpartnerselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-09 kl. 11:00
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Dahl Advokatpartnerselskab

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatpartnerselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion kr. 430.000. Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 02.08.2019 kl. 10.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Helle Horslund Kristiansen på tlf.nr. 88919241 eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 18/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.