8a, Gedsted by, Gedsted, pr. 04-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8a, Gedsted by, Gedsted

Adresse

Østergade 54
9631 Gedsted

Ejendommen er beliggende i Gedsted i Vesthimmerlands Kommune og har ifølge tingbogen et areal på 16.523 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et nedlagt landbrug bestående af et stuehus, to længer og et tidligere maskinhus. Stuehusets fremstår med sort træbeklædning og hvide vinduer. De to længer er begge oppudset i en mørkegrå farve, mens det tidligere maskinhus fremstår i hvid med gråligt puds.

Stuehuset består af en entré, et badeværelse, tre værelser og et større køkken/alrum. Overalt i stuehusets stueetage er der indlagt gulvvarme. Det bemærkes fra rekvirentens side, at stuehusets førstesal ikke er udnyttet til beboelse.

Fra stuehusets indgang i gården kommer man ind i en mindre entré med sorte klinker og indbyggede skabe samt plads til vaskemaskine m.v. Fra entréen er der adgang til ejendommens badeværelse og køkken/alrum. Badeværelset indeholder bruseniche, toilet, håndvask med underskuffer og et spejl.

I køkken/alrummet er der trægulv og et lyst køkken med keramisk kogeplade, emhætte, ovn, opvaskemaskine og et amerikanerkøleskab. Fra køkken/alrummet er der adgang til stuehusets tre værelser, som alle er belagt med trægulv. Der er fra en terrassedør i køkken/alrummet adgang til en fliseanlagt terrasse.

Stuehuset fremtræder overordnet i fin stand.

Den ene af ejendommens to længer er ombygget til en garage og to mindre disponible rum. Den anden længe fremtræder som en ældre staldbygning, mens det tidligere maskinhus fremstår som et mindre, ikke-færdiggjort byggeprojekt, hvor der er påbegyndt indføring af vandledninger.

Det bemærkes, at ejendommen er udlejet – kopi af lejekontrakten findes i nærværende salgsopstilling. Rekvirenten bemærker hertil, at lejer i forbindelse med besigtigelsen af ejendommen har oplyst, at de har aftalt en ændring af den månedlige leje i forhold til lejekontraktens bestemmelse, således den månedlige leje udgør et beløb på kr. 5.500 og ikke, som det står anført i lejekontrakten, kr. 6.150. Udover den månedlige leje betaler lejer kr. 3.000 i forbrug om måneden for el, vand, varme og internetforbindelse. Der foreligger ingen forbrugsregnskaber.

Udlejer har ved mail af den 03.06.2019 meddelt, at han ikke længere betaler forbrugsudgifter til forsyningsselskaberne. Advokat Carsten Kjeldsen har i den anledning truffet aftale med lejerne om, at de er registreret som forbrugere, således at forbrugsafgifter afregnes direkte til forsyningsselskaberne. Lejerne indbetaler herefter alene husleje med kr. 5.500.

Det kan yderligere oplyses, at lejer i forbindelse med indgåelsen af lejekontrakten har betalt et beløb på kr. 18.000 i depositum. Der tages forbehold for, at der kan være vilkår i lejekontrakten, som ikke er i overensstemmelse med lejelovens regler.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Vandforsyningen er fra alment vandforsyningsanlæg.

Det bemærkes, at det af BBR-meddelelsen fremgår, at der befinder sig en gylletank over terræn på ejendommen, denne registrering ses ikke at stemme overens med de faktiske forhold.

Der tages forbehold for uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, samt afvigelser mellem det matrikulære skel og det fysiske skel.

Ejendommen er besigtiget den 12.06.2019 uden faglig assistance, og der tages forbehold for tekniske installationer og ejendommens stand generelt.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 159700, heraf grundværdi kr. 830000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne- og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
Advokatfirmaet Himmerland ApS
Kirkegade 1
9600 Aars

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-06 kl. 13:00
Retten i Aalborg
Retssal 2
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling er endvidere tilgængelig på www.itvang.dk.

Retskreds

AS 16-142/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.