2d, Taarbæk by, Taarbæk, pr. 06-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2d, Taarbæk by, Taarbæk

Adresse

Taarbæk Strandvej 28A
2930 Klampenborg

Tinglyst areal 1.548 m², heraf vej 0 m².

Udvendig besigtigelse:

Ejendommen er beliggende direkte ud til Taarbæk Strandvej og er opført i lysegråt træ med hvide vinduer i træ med termoruder og mørkegrå tagsten. Der er indkørsel med 2 udgange til vejen og plads til parkerede biler.

Hoveddøren er ligeledes i hvidmalet træ. Grunden, der er lang og smal og primært udlagt med græs, går direkte ned til Øresund. Ved siden af huset findes desuden et haveskur med overdækket terrasse. Alt fremstår pænt og velholdt.

Indvendig besigtigelse:

Ejendommen består af stueetage og 1. sal.

Stueetage:

Vægge og lofter er hvide, og der er lyse trægulve i hele etagen. Alt fremstår som nyt og meget velholdt.

Fra hoveddøren kommer med ind i en stor entre, med trappe til første sal, adgang til køkken, toilet og stue. Der er desuden en pejs og 6 gulv til loft indbyggede garderobeskabe med hvide låger med fyldninger. Der er 2 stuer, den ene i sammenhæng med stort åbent køkken. Fra den ene stue er der adgang til et smalt værelse i hele husets bredde med vindue mod haven og små buede vinduer i gavlen.

Begge stuer og køkken har døre til haven. Dørerne er glasdøre opdelt i 8 ruder, og der er udsigt til vandet fra både stuer og køkken. I køkkenet er der en stor ovn induktionskomfur med 5 plader mrk. Atag, et stort amerikansk Siemens køleskab med to indbyggede vinkøleskabe over køleskabet. Fra køkkenet er der adgang til et grovkøkken med dør til ud. Der er en Siemens vaskemaskine og en Miele tørretumbler.

Det lille toilet med adgang fra entreen indeholder toilet og håndvask, der er ikke vindue i rummet.

1. sal

Ad trappen kommer man til et lille repos og en gang med adgang til de øvrige rum. Alle rum undtagen badeværelset har lyse trægulve, hvide lofter og hvid-eller gråmalede vægge. Alt fremtræder som nyt og i meget fin stand. Alle værelser har er kvistvinduer mod haven eller indkørslen - bortset fra masterbedroom, der har vinduer til begge sider.

Etagen indeholder: 3 værelser, et stort masterbedroom i hele husets bredde, 2 badeværelser og en lille mellemgang med indbyggede skabe.

Badeværelserne har hvide vægge og lofter og cremefarvede fliser. Det lidt mindre badeværelse indeholder brusekabine, toilet og håndvask integreret i møbel i hele rummets bredde. Det lidt større badeværelse indeholder brusekabine med store, cremefarvede fliser, dobbeltvask integreret i møbel og toilet.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6459.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 10131000, heraf grundværdi kr. 14100000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Hans Robin Philip

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lyngby-Taarbæk Kommune v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-14 kl. 14:30
Retten i Lyngby
Retssal 3.6
Lyngby Hovedgade 96
2800 Kgs. Lyngby

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Lyngby og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6459

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 7-46/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.