10bv, Over Kærby, Kerteminde Jorder, pr. 06-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10bv, Over Kærby, Kerteminde Jorder

Adresse

Andekæret 97
5300 Kerteminde

Tinglyst areal 1.230 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamilieshus.

Oplysninger ifølge BBR: Opført: 1973. Bebygget areal 151 m². Boligareal 151 m². Bygning 2: Garage opført: 1973, bebygget areal 35 m², heraf indbygget garage 20 m² samt indbygget udhus 15 m².

Ejendommen er opført i rød/brune mursten med tag af brune cementtagsten.

Ejendommen indeholder indgang/entré med brunt/orange flisegulv samt listeloft. Fra entréen er der indgang til stor stue med gulvtæppe, listeloft, brændeovn samt udgang til terrasse. Fra stuen er der indgang til soveværelse med klikgulv samt listeloft. Fra entréen er der ligeledes indgang til separat køkken med hvide elementer, listeloft, brunt/orange flisegulv, komfur mrk. ukendt, emhætte mrk. ukendt samt mulighed for spiseplads. I forbindelse med køkkenet er der et vaskerum med pladeloft, kummefryser mrk. ukendt samt vaskemaskine mrk. ukendt. Herudover indeholder ejendommen en lille fordelingsgang i forbindelse med entréen, hvor der er adgang til badeværelse med toilet og brus. Endvidere er der 3 værelser med klikgulv og listeloft/pladeloft samt mindre teknikrum.

Ejendommen fremstår i sin helhed nedslidt og trænger til væsentlig istandsættelse, oprydning og specialrengøring. Det har ikke været muligt at besigtige ejendommen fyldestgørende, idet der indvendigt henligger større mængder skrald på gulve, badeværelse mv. Ejendommen fremstår indvendigt meget beskidt, og der er en lugt af affald/efterladenskaber.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme samt brændeovn.

Ifølge ejendomsdatarapport af 04.06.2019 er der forbud mod opvarmning med el.

Til ejendommen hører en garage (bygning 2) opført i rød/brune mursten med built-up tag. Garage er ikke besigtiget grundet dårlige adgangsforhold. Ifølge BBR er der i forbindelse med garagen et indbygget udhus. Grundet dårlige adgangsforhold kunne det ved besigtigelsen ikke konstateres, hvorvidt der er et udhus, hvorfor der tages forbehold herfor.

Forhaven fremstår tilgroet med græs og buske. Baghaven er ikke besigtiget grundet tilgroning.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-fagkyndig besigtigelse foretaget den 26.06.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6529.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 445400, heraf grundværdi kr. 1300000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Palle Thygesen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/advokat Emmi Warming
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-30 kl. 11:30
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6529

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 226/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.