38a, Birkende by, Birkende, pr. 06-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

38a, Birkende by, Birkende

Adresse

Birketvedvejen 10
5290 Marslev

Tinglyst areal 2.480 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamilieshus med stråtag.

Ejendommen har ifølge BBR 4 bygninger. Nedenfor beskrives hver enkelt bygning med bygningsnummer fra BBR sammenholdt med de faktiske forhold på ejendommen.

Bygning 1:

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1871. Om-/tilbygget i 1976, bebygget areal 199 m². Boligareal 257 m², hvoraf 34 m² er indbygget udestue, 18 m² er indbygget garage og 110 m² er udnyttet tagetage.

Bygningen er opført i mørkebrunt bindingsværk med hvidmalede tavl og stråtag med stråtækte tagkviste.

Ejendommen indeholder entré med lysebrune klinker, hvidt pladeloft med synlig loftsbjælke samt adgang til stue. Det skønnes, at der ved besigtigelse er løst puds ved den ene væg i entréen. Vinkelstue er delvist med vægge i hvide mursten samt vægge med hvidmalet rutex, delvist med rødbrune klinker samt gråt gulvtæppe, muret pejs, trælisteloft, synlige loftsbjælker, udgang til have, adgang til køkken og spisestue samt trappe til 1. sal. Spisestue er med gråt gulvtæppe, listeloft med synlige bjælker, vægge delvist i røde mursten og beklædt med lyse trælister, rundt vindue samt adgang til yderligere en stue.

Stuen er med indervægge i brunt bindingsværk med tavl i rødbrune mursten, gråt gulvtæppe, synlige loftsbjælker, loft beklædt med kork samt adgang til en fordelingsgang. Fordelingsgang er med indbygget skabe beklædt med kork, lysebrune gulvklinker, brune vægklinker, mørk bordplade med stål vask samt adgang til toilet, badeværelse, køkken og udestue. Toilet er med lysebrune gulvklinker, gule vægklinker, korkloft, bordplade i natursten og hvide elementer.

Udestue er med tag af plastplader og gulv af røde og grå fliser, muret grovkøkken med bordplade i natursten med stålvask, udgang til drivhus, dobbelt carport og fyrrum. Badeværelse er med lysebrune gulvklinker, mørkeblå vægklinker, trælisteloft, to håndvaske og hvide elementer. Under besigtigelsen skønnes det, at der er tegn på fugt ved listeloftet på badeværelset. Køkkenet er med lysebrune gulvklinker, korkloft, mørke træelementer, hvidmalede vægge, en væg med beige vægklinker, marmor bordplade, opvaskemaskine mrk. Zanussi, indbygget kogeplade mrk. Siemens, emhætte mrk. Blomberg, komfur mrk. Siemens, køleskab mrk. ukendt samt adgang til en baggang. Baggang er med lysebrune gulvklinker, gule vægklinker og adgang til garage som er med grav, dobbelt port samt delvist beton- og flisegulv.

1. salen indeholder repos med lyst trægulv, vægge med træbeklædning, loft til kip, brændeovn og adgang til et værelse samt til et stort walk-in-closet. Værelse med gulmalede vægge, indbyggede skabe, synlige loftsbjælker, lyst trægulv samt udsigt til marker. Walk-in-closet er med trægulv, loft til kip, hvidmalede vægge samt adgang til et værelse og soveværelse. Værelse er med orangemalede vægge, beige gulvtæppe, loft til kip, indbyggede skabe og udsigt til marker og gårdsplads. Soveværelse er med lyst gulvtæppe, indbyggede skabe, loft til kip, hvidmalede vægge samt adgang til altan. Overalt på 1. sal er der skråvægge og fritlagte loftsbjælker, hvor intet andet er nævnt.

Ejendommen opvarmes med el og oliefyr. Supplerende varmekilde er brændeovn.

Bygning 2:

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1871. Bebygget areal 39 m². Fyrrum er opført i bindingsværk med tag af fibercementplader.

Bygning 3:

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1975. Bebygget areal 15 m². Udhus er opført i træ med tag af fibercementplader. Bygningen er uopvarmet. Bygningen er ikke besigtiget grundet adgangsforhold.

Bygning 4:

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1980. Bebygget areal 34 m². Dobbelt carport opført i pudsede sten, med støbt betongulv med mosaik og med tag af plastplader. Fra carport er der adgang til udestue samt fyrrum. Bygningen er uopvarmet.

Ejendommen er beliggende for enden af lukket grusvej.

Ejendommen fremstår i sin helhed slidt og trænger til istandsættelse.

Under besigtigelsen skønnes det, at der flere steder er hul i stråtag.

Til ejendommen hører en tilgroet have med træer og buske samt udsigt til marker.

Jf. ejendomsdatarapport af 4.6.2019 er ejendommen beliggende inden for en skovbyggelinje samt inden for en sø- og åbeskyttelseslinje.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 21.06.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6518.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 144500, heraf grundværdi kr. 1150000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Bent Richard Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Flemming Hartvig Pedersen
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-30 kl. 10:00
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6518

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 212/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.