18e, Skalbjerg by, Vissenbjerg, pr. 06-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

18e, Skalbjerg by, Vissenbjerg

Adresse

Teglværksvej 25
5492 Vissenbjerg

Tinglyst areal 1.284 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamilieshus.

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1966. Om-/tilbygget i 1974. Bebygget areal 124 m², boligareal 124 m².

Bygning 2: Garage. Opførelsesår ukendt: Bebygget areal på 32 m².

Ejendommen er opført i gule mursten med tag af sorte fibercementplader.

Ejendommen indeholder entré og fordelingsgang med hvidmalede vægge med glasvæv, hvidmalet loft, lyst klikgulv og nedgang til krybekælder samt adgang til køkken, stue, badeværelse og 3 værelser. I entréen er der hul i gulvet ved krybekælder. Krybekælder er ikke besigtiget.

Køkkenet er med lyst klikgulv, hvidmalet loft, lyse elementer, grå laminatbordplade, spiseplads, grå fliser på væggen ved kogeplade, indbygget kogeplade mrk. ukendt, indbygningsovn mrk. Wasco, køleskab mrk. ukendt samt adgang til baggang. I køkkenet står der en opvaskemaskine mrk. Electrolux, som ifølge lejer tilhører denne. Baggang er med grå laminatbordplade, rødbrune gulvklinker, grå vægfliser på den ene væg, hvidmalede vægge og betonloft og kummefryser mrk. ukendt, som ifølge lejer tilhører denne. Fra baggang er der adgang til bryggers med rødbrune gulvklinker, hvidmalede vægge og loft samt adgang til haven.

Under besigtigelsen skønnes det, at der er tegn på fugt flere steder i baggang og bryggers. I bryggers står der en vaskemaskine mrk. Zanussi og en tørretumbler mrk. Zanussi, som ifølge lejer tilhører denne.

Vinkelstue er delvis med trægulv og rødlige gulvklinker, 1 væg med hvidmalede mursten, brændeovn, hvidmalede vægge samt hvidmalet panelloft. Brændeovn er ikke nævnt i BBR, hvorfor der tages forbehold for lovligheden af denne. Fra fordelingsgangen er der adgang til 3 værelser, som alle er med grå gulvtæpper, listelofter og brunmalede vægge. Badeværelset er med grå klinker, væg med glassten til bruseniche og element i mørkt træ med lys håndvask.

Ejendommen opvarmes ifølge BBR med oliefyr. Det bemærkes, at det fremgår af lejekontrakten at ejendommen opvarmes med el. Der er forbud mod opvarmning af el jf. ejendomsdatarapport.

Garagen (bygning 2) er opført i gule mursten med built-up tag beklædt med tagpap. Garagen er med betongulv, hvidt pladeloft og hvid port. Under besigtigelsen skønnes det, at der er tegn på råd flere steder i træbeklædning.

Til ejendommen hører en anlagt have med træer, græs og 2 flisebelagte terrasser. Ejendommen ligger ved fungerende togbanelinje. På ejendommen er der opført et skur samt et brændeskur, som ikke fremgår af BBR.

Jf. ejendomsdatarapport side 18 er ejendommen beliggende inden for en skovbeskyttelseslinje.

Ejendommen fremstår i sin helhed slidt og trænger til istandsættelse.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-fagkyndig besigtigelse foretaget den 19.06.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6517.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 205200, heraf grundværdi kr. 670000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne- og adressebeskyttelse under konkurs v/kurator, advokat Morten Elbrønd

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Person med navne- og adressebeskyttelse under konkurs v/kurator, advokat Morten Elbrønd, Focus Advokater P/S v/advokat Emmi Warming
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-07-30 kl. 11:00
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6517

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 199/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.