669, Vandling, Starup, pr. 06-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

669, Vandling, Starup

Adresse

Ærøvej 127
6100 Haderslev

Tinglyst areal 963 m², heraf vej 0 m².

Parcelhus beliggende i villakvarter i mindre by lidt uden for Haderslev.

Ejendommen er opført i 1975 i gule mursten og med tagsten i cementsten. Ejendommens samlede boligareal er 108 m² (bygning nr. 1) og til ejendommen er der tilhørende redskabsskur på 24 m² (bygning nr. 2).

Fra ejendommen er der adgang til en entre, hvorfra der er videre adgang til en mindre fordelingsgang med videre adgang til ejendommens tre værelser alle med gulvtæppe samt stue med laminatgulv. Fra entreen er der endvidere adgang til ejendommens badeværelse, der er med klinker i grønne nuancer og med brus og badekar.

Fra gangen er der også adgang til ejendommens køkken. I køkkenet forefindes opvaskemaskine i rustfri stål af mærket Siemens, komfur med induktionsvarme af mærket Aeg samt køleskab af mærket Aeg.

Fra køkkenet er der videre adgang til ejendommens bryggers, hvorfra der er udgang til indkørslen/skuret.

Ejendommen har en kælder på 108 m². Kælderen har 4 disponible rum og et fyrrum. I kælderen er der ligeledes et toilet. Kælderen er ikke godkendt til beboelse, men er særdeles anvendelig.

Beskrivelsen sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 29.08.2018.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret og offentlige registre, som kan indeholde fejl. Hverken foged, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for sådanne fejl, og interesserede købere opfordres til, efter forudgående henvendelse til rekvirentens repræsentant, selv at besigtige ejendommen.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Intego/Provas skal kontaktes med henblik på udskiftning af måler.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6531.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 240400, heraf grundværdi kr. 880000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jesper Madsen og Anita Johanne Madsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Erik Schøt-Bæk
Buch Advokatfirma
Hansborggade 30
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-12 kl. 09:30
Retten i Sønderborg
Retssal 8
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Hansborggade 30
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6531

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 6-182/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.