1a, Skovsbøl, Vester, pr. 06-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1a, Skovsbøl, Vester

Adresse

Skovsbølvej 6
7323 Give

2d, Skovsbøl, Vester

Adresse

Skovsbølvej 6
7323 Give

Landbrugsejendom.

Tinglyst areal 316.320 m², heraf vej 9.950 m².

Beskrivelse:

Nærværende beskrivelse af ejendommen er udarbejdet på baggrund af besigtigelse, oplysninger fra ejer og tilgængelige offentlige oplysninger i BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport og tingbog. Besigtigelsen er foretaget af en usagkyndig, der særligt har noteret sig følgende:

Ejendommen/stuehuset er opført i 1932 i mursten, og taget er forsynet med febercement. Gamle trævinduer, vinduerne trænger til vedligeholdelse og udskiftning.

Ejendommen er en landbrugsejendom.

Stuehuset, bygning 1:

Indeholder entre med indgang fra gårdhaven. Entre med fordelergang har klinkegulv, herfra går trappen op til første sal. Fra gangen er der adgang til en stue, toilet, og køkkenet. Køkkenet er i mørkt træ. Der er en kogeø i midten heraf. Køleskab er af mærke Westfrost, 2 ovne af mærke ukendt (muligvis Voss). Komfur af mækret Voss. Opvaskemaskine af mærket Bauknecht. Køkkenet er i meget dårlig stand. Herfra er der adgang til bryggers med en vaskemaskine af mærket Miele og en tørretumbler fra Bauknecht. I bryggerset er det sat hundebure op. Fra køkkenet er derudover adgang til soveværelset som badeværelset, som har brus og badekar.

Stueetagen indeholder derudover en 3 stuer, hvorfra den en af dem, er der adgang til to værelser. Den sidste stue er der en åben pejs. Der er enten gammelt træloft eller gammelt hvidpudset loft. Væggene er pudset. Rummene har gulvtæpper.

Første sal:

Fra entreen er der en trappe op til første sal med tre rum. Det ene er et stort gammelt loft/tagrum med op til kip. De to andre er værelser med træloft og trægulv.

Det bemærkedes, at ejendommen generelt er i meget dårlig stand.

På ejendommen er der derudover 8 bygninger. Hvoraf der er 4 af dem, der er stalde til svin, staldene er gamle og nedslidte. Trænger til vedligeholdelse eller nedrivning. Der er 1 lade til foder, laden er i dårlig stand. Der er 3 maskinhuse, som er i dårlig stand.

Til ejendommen hører en stor have ud mod marker. Haven trænger til vedligeholdelse.

Zonestatus: Landzone.

Kommuneplaner: Ja - se ejendomsdatarapport.

Spildevandsplaner: Ja - se ejendomsdatarapport.

Jordforureningsattest: Ja - se ejendomsdatarapport.

Landbrugspligt: Ja

Beskyttede sten og jorddiger: Ja se ejendomsdatarapport.

Skovbyggelinjer: Ja - se ejendomsdatarapport.

Oplysning fra offentlige registre:

Tinglyst grundareal 316.320 m², heraf vej 9.950 m². Ejendomsværdi pr. 01.10.2018 er kr. 4.150.000, heraf grundværdi kr. 940.800.

Oplysning fra BBR-meddelelse:

Vandforsyning: Enkeltindvindingsanlæg (egen boring til 1 eller 2 ejendomme) Afløbsforhold: Mekanisk rensning med nedsivningsanlæg med tilladelse. Udledningstilladelse: Der foreligger tilladelse.

Det bemærkes, at ejendommen er en 890 M3 Gylletank fra 1995, og som er kontrolleret den 11.01.06.

Anlægsnr.: 1, Der er en tank fra 1955, som er afblændet. Indhold er mineralske olieprodukter.

Anlægsnr.: 2, Der er en tank fra 2004, som er placeret indendørs. Indhold er mineralske olieprodukter.

Bygningsnr. 1: Stuehus til landbrugsejendom. Opførelsesår: 1932 og om-/tilbygningsår 1997. Ydervæg: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækning: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifereternit). Samlet bebygget areal: 207 m², samlet boligareal 229 m², heraf lovlig beboelse i kælder 0 m², samlet kælderareal 0 m² og tagetage 152 m². Samlet boligareal 36 m². Antal etager uden kælder og tagetage: 1. Varmeinstallation: Elovne, elpaneler. Opvarmningsmiddel: Elektricitet.

Antal værelser: 11. Antal toiletter: 2. Antal badeværelser: 2. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Erhverv: 14 m².

Bygningnr. 2: Stald til svin opført i 1998 med et bebygget areal på 254 m². Bygningen er opført i betonelementer (etagehøje betonelementer) og med tag af Fibercement. Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg, etkammerfyr. Opvarmningsmiddel: Flydende brændsel (olie, petroleum, flaskegas).

Bemærkninger for bygningen: Genopført efter brand.

Bygningnr. 3: Stald til svin opført i 1998 med et bebygget areal på 248 m². Bygningen er opført i mursten og med tag af Fibercement. Varmeinstallation: Ingen.

Bemærkninger for bygningen: Nyt inventar og afløb i 1998.

Bygningnr. 4: Lade til foder opført i 1979 med et bebygget areal på 110 m². Bygningen er opført i Mursten og med tag af Fibercement. Varmeinstallation: Ingen.

Bemærkninger for bygningen: Foderlade - opmålt efter to-kort.

Bygningnr. 5: Maskinhus, garage m.v. opført i 1932 med et bebygget areal på 156 m². Bygningen er opført i mursten og med tag af fibercement. Varmeinstallation: Ingen.

Bemærkninger for bygningen: etablering af fyrrum i 2004, garage og vognport.

Bygningnr. 6: Maskinhus, garage m.v. opført i 1932 med et bebygget areal på 140 m². Bygningen er opført i mursten og med tag af fibercement. Varmeinstallation: Ingen.

Bemærkninger for bygningen: Maskinhus.

Bygningnr. 7: Maskinhus, garage m.v. opført i 1932 med et bebygget areal på 93 m². Bygningen er opført i andet materiale og med tag metalplader. Varmeinstallation: Ingen.

Bemærkninger for bygningen: Maskinhus.

Bygningnr. 8: Stald til svin opført i 1999 med et bebygget areal på 334 m². Bygningen er opført i letbeton (lette bloksten, gasbeton) og med tag af Fibercement. Varmeinstallation: Ingen.

Bemærkninger for bygningen: Staldbygning til svinehold.

Bygningnr. 9: Stald til svin opført i 1999 med et bebygget areal på 447 m². Bygningen er opført i letbeton (lette bloksten, gasbeton) og med tag af Fibercement. Varmeinstallation: Ingen.

Bemærkninger for bygningen: Staldbygning til svinehold.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6436.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 940800, heraf grundværdi kr. 4150000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Henrik Jakobsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jesper Knudsen
Andersen Partners
Jernbanegade 31
6000 Kolding

Auktionsbekendtgører

Andersen Partners

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-15 kl. 10:40
Retten i Kolding
Mødelokale H
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Andersen Partners

Jernbanegade 31
6000 Kolding

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Kolding og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6436

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 2.900.000.

Retskreds

AS 137/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.