4av, Vorbasse by, Vorbasse, pr. 06-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4av, Vorbasse by, Vorbasse

Adresse

Tårngade 15
6623 Vorbasse

Fritliggende enfamiliehus. Tinglyst areal 556 m², heraf vej 0 m².

Beskrivelse:

Tårngade 15, 6623 Vorbasse.

Nærværende beskrivelse af ejendommen er udarbejdet på baggrund af besigtigelse, oplysninger fra ejer og tilgængelige offentlige oplysninger i BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport og tingbog. Besigtigelsen er foretaget af en usagkyndig, der særligt har noteret sig følgende:

Ejendommen er opført i 1927 i mursten, og taget er forsynet med fibercement. Ejer oplyser, at de skiftede det til sorte eternit plader i 2003.

Ejendommen, der er et fritliggende enfamilieshus, indeholder entre med indgang fra vejen. Entre med fordelergang, herfra går trappen op til 1 sal. Stueetagen består herudover af et bryggers med klinkegulv og to store stuer med parket/laminatgulv, et badeværelse og et køkken. I køkkenet er der en ovn af mærket Zanussi, køleskab af mærke Vestfrost, emhætte af mærke Upo og opvaskemaskine af mærket Electrolux. Køkkeninventaret er i hvidmalet træ med blå kanter og en træbordplade.

Badeværelset er med klinker og skabe i træinventar. Der er en bruseniche, toilet og en håndvask. Vinduerne i stueetagen er i plastik. Der er en lille udestue i forlængelse af den nederste stue med udgang til haven. Her er der trævinduer og gulvtæppe.

1. salen indeholder en repos, her er der et elskab over trappen. Rummene er med gulvtæppe og trægulv. Der er henholdsvis træloft og pudset loft. Væggene er både pudset og med tapet. Der er tre værelser, to af dem har gulvtæppe og et har trægulv. Der er herfra adgang til et loftrum. Derudover er der et Veluxvindue i den ene skrå væg.

Kælderen er der 5 rum og 2 toiletter, som ikke virker - og et bad, som virker. Der er et køkken, hvor der kun er en emhætte af mærket Thermo og et køleskab af mærket Gram. Resten er fjernet. Inventaret er i dårlig stand.

Hele kælderen er generelt i dårlig stand og trænger til vedligeholdelse. Vinduerne er i træ og trænger til udskiftning. I et af rummene er der et gasfyr og en varmtvandsbeholder. Dele af kælderen har været anvendt som udlejning for år tilbage.

Udhuset er i gasbeton og carporten er i træ med brændeskur op ad udhuset. I udhuset er der er pillefyr. Det bliver anvendt som fyrrum og værksted af ejer.

Til ejendommen hører mindre have. Haven trænger til vedligeholdelse.

Zonestatus: Byzone.

Kommuneplaner: Ja - se ejendomsdatarapport.

Spildevandsplaner: Ja - se ejendomsdatarapport.

Jordforureningsattest: Ja - se ejendomsdatarapport.

Områdeklassificering: Ja - se ejendomsdatarapport.

Oplysning fra offentlige registre:
Tinglyst grundareal 556 m², heraf vej 0 m².

Ejendomsværdi pr. 01.10.2018 kr. 810.000, heraf grundværdi kr. 123.100.

Oplysning fra BBR-meddelelse:
Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Bygningsnr. 1: Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) Opførelsesår: 1927. Ydervæg: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækning: Fibercement, herunder asbestfri. Samlet bebygget areal: 120 m², samlet boligareal 203 m², heraf lovlig beboelse på tagetage 83 m². Antal etager uden kælder og tagetage: 1. Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg, etkammerfyr. Opvarmningsmiddel: Fast brændsel (kul, koks, brænde m.m.).

Bemærkninger for bygning: 2 værelser, køkken, 1 wc, 1 bad i kælder indgår i antal på enhedsniv.

Antal værelser: 8. Antal toiletter: 4. Antal badeværelser: 2. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation).

Bygningnr. 2: Udhus opført i 1984 med et bebygget areal på 35 m². Bygningen er opført i letbeton (lette bloksten, gasbeton) og med tag af built-up samt indbygget carport der udgør 11 m² af bebygget areal.

Der gøres særligt opmærksom på, at den vedlagte tilstandsrapport (fra 26.11.2018) og energimærkningsrapport (fra 07.11.2018) alene er af informativ karakter, og således ikke medfører mulighed for at tegne ejerskifteforsikring osv.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6502.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 123100, heraf grundværdi kr. 810000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Anna-Elisabeth Andersen, Jan Holm Andersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/advokat Jesper Knudsen
Andersen Partners
Jernbanegade 31
6000 Kolding

Auktionsbekendtgører

Andersen Partners

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-08 kl. 09:20
Retten i Kolding
Mødelokale H
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Andersen Partners

Jernbanegade 31
6000 Kolding

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Kolding og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6502

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 136 /2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.