10i, Børglum by, Børglum, pr. 09-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10i, Børglum by, Børglum

Adresse

Vråvej 464
9760 Vrå

Tinglyst areal 730 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er ifølge BBR opført i 1970, har et bebygget areal, et samlet bygningsareal og boligareal på 106 m² bestående af 3 værelser til beboelse, 1 toilet og bad samt 1 køkken. Ifølge BBR er der tillige en garage på 28 m².

Ejendommen er besigtiget 26.06.2019 og fremstår ubeboet. Ejendommen er opført i ét plan på 106 m², og består desuden af forhave og baghave og en udestue samt garage. Ejendommen er et gult murstenshus med brune trærammer som vinduer.

Ejendommens forgang/entre er med hvide vægge med plettet, blomstret mønster på og hvidt flisegulv. Fra entreen føres vi videre til en fordelingsgang med brunt gulvtæppe med blomster. Lige ud for forreste entre er der et soveværelse med lyserødt, blomstret tapet med grønt mønster og brunt gulvtæppe med lyserøde blomster. Der er indbygningsskabe i dette lokale, ligesom der er et indhak, hvor der kan stå et bord eller lign. Lofterne er hvide. I starten af fordelingsgangen til højre er der en baggang/entre med hvide klinker og andrefarvede hvide/blålige klinker halvvejs op ad væggen og lyserødt malede vægge. I denne entre er der vandinstallationer til hårde hvidevarer og et bord med håndvask i. Herudover er der en varmekilde i form af et varmefyr eller lignende. På venstre hånd i fordelingsgangen ved entreen er ejendommens badeværelse med blå klinker, hvide klinker på gulvet, blå på væggene, et toilet og en separat bruseniche. Til højre i fordelingsgangen er der et soveværelse med hvide vægge med pletter og et gråt gulvtæppe og hvide lofter. Over for ovennævnte soveværelse er et køkken med blå bordplade, blåt inventar, med lyseblå klinker halvvejs op ad væggen. Resten af væggen er tapetseret i hvid med blå tekander og frugtskåle m.v. på. Der er indbygningsskabe i køkkenet, hvide klinker på gulvet og hvidt loft. I ejendommens stue – for enden af fordelingsgangen – er der grønt gulvtæppe med mønster på og beklædning på vægge i brunlige nuancer, striber og hvide lofter. I den ene side af stuen er tæppet delt op, hvor der starter noget hvidt gulvtæppe. Fra stuen kan man gå videre ud på en terrasse, hvor der er glas hele vejen rundt og gråt gulvtæppe (er i stykker). Herudover er ejendommens garage på 28 m² og fuldt ud funktionel. I garagen står olietanken til ejendommen.

Ejendommens baghave er hovedsageligt græsplæne, og der er installeret et gyngestativ.

Ejendommen er (som en samlet visuel vurdering) i acceptabel stand. Ejendommen er møbleret og er ifølge ejeren af ejendommen blevet anvendt til udlejning af værelser, men har ikke været anvendt hertil længe.

Ejendommen er besigtiget uden sagkyndig bistand, og oplysningerne er i vidt omfang baseret på offentlige registre. Der tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler. Interesserede opfordres derfor til at besigtige ejendommen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 80000, heraf grundværdi kr. 440000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johanne Sofie Selma Mølgaard Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Ulrik Bayer på vegne af en panthaver
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Auktionsbekendtgører

Retten i Hjørring

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-05 kl. 11:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kim Ankerstjerne
Advokathuset.dk
Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Ulrik Bayer
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling med bilag kan downloades fra www.itvang.dk eller www.tvangsauktioner.dk. Ejendommene Vråvej 460-466, 9760 Vrå, fremvises alle torsdag den 01.08.2019 med start kl. 14.30 på ejendommen Vråvej 466, 9760 Vrå. Tilmelding skal ske senest onsdag den 31.07.2019 kl. 12.00 til advokat Kim Ankerstjerne på e-mail: ka@advokathuset.dk. Er der ingen rettidige tilmeldinger, aflyses fremvisningerne.

Retskreds

AS AUKT-90/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.