10h, Børglum by, Børglum, pr. 09-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10h, Børglum by, Børglum

Adresse

Vråvej 462
9760 Vrå

Tinglyst areal 736 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er ifølge BBR opført i 1968 med et bebygget areal og et samlet bygningsareal på 138 m², samlet kælderareal på 35 m² og samlet boligareal på 173 m², bestående af 6 værelser til beboelse, 2 toiletter og 2 bad samt køkken. Ifølge BBR er der tillige en garage opført i 1968 på 16 m².

Ejendommen er besigtiget 26.06.2019 og fremstår ubeboet. Ejendommen er opført i 2 plan, stueplan og kælder, på 173 m² og består desuden af forhave og baghave og en udestue som er tilbygget i stuehøje. Ejendommen er et gult murstenshus med brune trærammer som vinduer.

Ejendommens forreste entre er indrettet med lilla- og gråstribet tapet med ternet linoleums-/fliselignende gulv. Til højre er en af ejendommens opholdsstuer, hvori der er lyserødt gulvtæppe og hvid belægning på vægge med farverige pletter. Ejendommens ene køkken er med bordplade, skabe, vandhane og en trappe ned til ejendommens underetage. Ejendommens underetage består af 2 værelser, 1 entre og 1 badeværelse. Første værelse fra trappen er med blåt gulvtæppe, lavt til loftet med hvide lofter og hvid belægning med pletter på. I hele underetagen er der lavt til loftet, og ejendommens bagindgang er med direkte udgang til ejendommens baghave. Bagentreen er med fliser i brune nuancer som gulv med hvid belægning på vægge. I entreen er der ligeledes et ekstra lille rum, hvori der er plads til en seng eller lign. Det lille rum i entreen har træloft, brune klinker på gulv. Ejendommens underetages badeværelse indeholder et oliefyr med en oliebeholder, brune/orange klinker på vægge, et toilet, en håndvask og en bruser, hvor håndvasken er inde i brusenichen. Oliefyret og olietanken står særskilt, så badeværelset er indrettet for sig selv.

Fra stueetagens entre er der ligeledes adgang til en fordelingsgang, hvor ejendommens andre værelser findes. Fordelingsgangen er med brunt gulvtæppe med blomster og hvidt tapet med brunligt mønster og hvide lofter. På højre hånd i fordelingsgangen er der et værelse med indbyggede træskabe og med samme brune gulvtæppe. Videre på højre hånd i fordelingsgangen er et lille opbevaringsrum med brun træbeklædning. På venstre hånd i fordelingsgangen er et lyserødt badeværelse med lyserøde klinker og brunt/gråligt gulv med små fliser. I badeværelset er en bruseniche, som er placeret midt i lokalet, et badekar, et toilet og en håndvask. Over fliserne er væggene hvide med farverige pletter og et hvidt loft. På højre hånd – efter opbevaringsrummet – er der yderligere et soveværelse med indbygningsskabe, brunt blomstret gulvtæppe, hvide vægge og hvide lofter.

På venstre hånd i fordelingsgangen er et mindre køkken med brune skabe, en lille bænk og en bordplade, som man kan sidde ved. På væggene er der grønt tapet med blomster i røde og lyserøde og brune nuancer. Halvvejs op ad væggene er der hvid-blålige fliser. Der er hvidt loft. For enden af fordelingsgangen er ejendommens anden opholdsstue, hvor der er hvid belægning på alle vægge med farverige pletter på. Derudover er der brunt gulvtæppe og hvidt loft. For enden af opholdsstuen er der et større vinduesparti, som fører videre ud i ejendommens udestue, hvor der er beplantning rundt i vindueskarmen hele vejen rundt. Der er rødt gulvtæppe og trælofter. Dette er bygget uden på muren, dvs. efterbygget efter, at ejendommen er opført. Ejendommen er (som en samlet visuel vurdering) i acceptabel stand. Ejendommen er møbleret og er ifølge ejeren af ejendommen blevet anvendt til udlejning af værelser, men har ikke været anvendt hertil længe.

Ejendommen er besigtiget uden sagkyndig bistand, og oplysningerne er i vidt omfang baseret på offentlige registre. Der tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler. Interesserede opfordres derfor til at besigtige ejendommen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 80300, heraf grundværdi kr. 570000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johanne Sofie Selma Mølgaard Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Ulrik Bayer på vegne af en panthaver
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Auktionsbekendtgører

Retten i Hjørring

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-05 kl. 10:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kim Ankerstjerne
Advokathuset.dk
Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Ulrik Bayer
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling med bilag kan downloades fra www.itvang.dk eller www.tvangsauktioner.dk. Ejendommene Vråvej 460-466, 9760 Vrå, fremvises alle torsdag den 01.08.2019 med start kl. 14.30 på ejendommen Vråvej 466, 9760 Vrå. Tilmelding skal ske senest onsdag den 31.07.2019 kl. 12.00 til advokat Kim Ankerstjerne på e-mail: ka@advokatfirmaet.dk. Er der ingen rettidige tilmeldinger, aflyses fremvisningerne.

Retskreds

AS AUKT-91/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.