10a, Børglum by, Børglum, pr. 09-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

10a, Børglum by, Børglum

Adresse

Vråvej 460
9760 Vrå

Tinglyst areal 58.469 m², heraf vej 1.250 m².

Ejendommen består ifølge BBR af et stuehus opført i 1910 med et bebygget areal og samlet bygningsareal på 136 m², uudnyttet tagetage på 109 m², og samlet boligareal på 136 m² bestående af 5 værelser til beboelse, 1 toilet og bad og 1 køkken. Ifølge BBR er der derudover følgende bygninger: 1) stald til kvæg m.v. opført i 1957 på 140 m², 2) lade opført i 1914 på 248 m², 3) maskinhus/garage opført i 1946 på 99 m² 4) stald til fjerkræ opført i 1914 på 25 m², 5) maskinhus/garage opført i 1998 på 194 m². Ejendommen er besigtiget 26.06.2019 og fremstår ubeboet.

Ejendommens stuehus er opført i ét plan på 136 m². Grunden rummer desuden 6 yderligere bygninger som er indrettet til hhv. kvægstald formet som en hestesko på 388 m², hvor midtersektionen er tidligere opbevaringsrum til hø og halm, lade på 194 m², maskinhus på 99 m², mindre skurlignende bygning på 25 m² (angivet som stald til fjerkræ) og en mindre bygning, som ikke er opgivet på BBR. Herudover har grunden 11 tønder land, som er sået til med hø.

Ejendommens stuehus er opbygget i mursten med hvid belægning og består af to entreer med brune trædøre og brune trærammer ved alle vinduer. I huset er der 2 entreer. Entre nr. 1 på venstre hånd, vurderet uden for stuehuset, har hvidt/mønstret linoleumsgulv og træbeklædning på såvel vægge som loft. Entre nr. 2, på højre hånd vurderet uden for stuehuset, har brune/blomstrede gulvtæpper og lyserødt blomstrerede vægge og hvide lofter. Ejendommen har ét bryggers/vaskerum til venstre fra entre nr. 1 med hvide vægge og samme hvide/mønstrede linoleumsgulv som entre nr. 1. Bryggerset består af vandinstallationer, en håndvask, en bruser med bruseforhæng, et oliefyr og en olietank. Fra Bryggerset er der adgang til ejendommens badeværelse, som er belagt med blålige klinker. Badeværelset indeholder toilet, håndvask og bruser/bruseniche. Fra entré nr. 1 er der ligeledes direkte adgang til ejendommens køkken, som består af rødt linoleumsgulv, gule klinker halvvejs op af væggene, og resten af væggene er malet med gul maling. I køkkenet er der få køkkenskabe i træ samt en gråmønstret linoleumsbordplade. Til køkkenet er ligeledes et opbevaringsrum med kobberfarvet linoleumsgulv i tern, et mindre køkkenskab og en mindre bordplade, stribet i grålige nuancer. Fra køkkenet er der afgang til ejendommens spisestue, som har lilla gulvtæpper, hvide vægge med mangefarvet/plettet mønster og hvidt loft. Fra spisestuen er der adgang til ejendommens opholdsstue og entre nr. 2. Opholdsstuen har hvid beklædning med pletter i flere farver på væggene, hvidt kvadratisk loft og brunligt og hvidt gulvtæppe. I midten af stuen er der et større gardin, der deler rummet op. På den anden side af gardinet er indretningen den samme. Fra entre nr. 2 er der adgang til ejendommens sidste værelse, hvor der er et brunt/blomstret gulvtæppe, træbeklædning på vægge og loft og indbyggede skabe.

Ejendommens stuehus trænger til en oprydning og rengøring, men er overordnet, visuelt set, set i ok stand. Adgangsdørene og vinduerne til ejendommens resterende bygninger er meget medtagne og trænger til en renovering. Til ejendommen er en baghave, hvori der er installeret en træterrasse i bagerst. Der er ikke dyrehold på ejendommen, hvorfor standene m.v. står tomme. Der er spor efter dyrehold, men ingen lugtgener eller lignende. Ejendommen er møbleret og er ifølge ejeren af ejendommen blevet anvendt til udlejning af værelser, men har ikke været anvendt hertil længe.

Ejendommen er besigtiget uden sagkyndig bistand, og oplysningerne er i vidt omfang baseret på offentlige registre. Der tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler. Interesserede opfordres derfor til at besigtige ejendommen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 265100, heraf grundværdi kr. 1750000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johanne Sofie Selma Mølgaard Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Ulrik Bayer på vegne af en panthaver
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Auktionsbekendtgører

Retten i Hjørring

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-05 kl. 10:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kim Ankerstjerne
Advokathuset.dk
Gøteborgvej 18
9200 Aalborg SV

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Ulrik Bayer
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling med bilag kan downloades fra www.itvang.dk eller www.tvangsauktioner.dk. Ejendommene Vråvej 460-466, 9760 Vrå, fremvises alle torsdag den 01.08.2019 med start kl. 14.30 på ejendommen Vråvej 466, 9760 Vrå. Tilmelding skal ske senest onsdag den 31.07.2019 kl. 12.00 til advokat Kim Ankerstjerne på e-mail: ka@advokatfirmaet.dk. Er der ingen rettidige tilmeldinger, aflyses fremvisningerne.

Retskreds

AS AUKT-92/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.