34c, Sønderhå by, Sønderhå, pr. 09-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

34c, Sønderhå by, Sønderhå

Adresse

Bydamsvej 16
7752 Snedsted

Tinglyst areal 466 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1926. Ydervæggene er i røde mursten, tagdækningen er røde teglsten, og der er termoruder. Bebygget areal udgør ifølge BBR-meddelelsen 85 m², hvortil kommer 47 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal udgør 132 m². Det bemærkes dog, at tagetagen ikke er istandsat. Der er endvidere en garage med et registreret areal på 22 m². Garagens ydervægge er røde mursten, og tagdækningen er eternit. I haven er et udhus på 14 m², der ligeledes er med ydervægge i røde mursten og eternittag.

Det fremgår af BBR-meddelelsen, at der er et udhus på 31 m². Under besigtigelsen blev det konstateret, at der alene er ét udhus. Bygning 4 ifølge BBR-meddelelsen forefindes således ikke længere.

Boligen indeholder en entré belagt med gulvtæppe, hvorfra der gives adgang til ejendommens stue, der er med hvidmalede vægge og mørkt trægulv. Fra stuen gives videre adgang til ejendommens anden stue, der er belagt med gulvtæppe. Der er fra begge stuer udgang til haven.

Fra ejendommens anden stue gives adgang til både køkken og soveværelse. Køkkenet er med ternet linoleumsgulv og hvide skabselementer og indeholder opvaskemaskine, køleskab og ovn med komfur. Soveværelset er med mørkt trægulv. Fra soveværelset gives videre adgang til ejendommens toilet, der er med hvidt klinkegulv og mørke klinker på væggene.

Fra både køkkenet og soveværelset er der adgang til en mindre gang. Gangen giver adgang til loftet og udgang til ejendommens have.

Ejendommen opvarmes via elvarme. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er spildevandskloakeret.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6543.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 54200, heraf grundværdi kr. 330000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jens Nørskov Mogensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Helle Horslund Kristiansen
Dahl Herning Advokataktieselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Dahl Herning Advokataktieselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-06 kl. 09:30
Retten i Holstebro
Afdelingskontoret i Thisted
Skovgade 30
7700 Thisted

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Herning Advokataktieselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro, Afdelingskontoret i Thisted og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6543

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 30.07.2019 kl. 10.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6543.

Retskreds

AS 10B-145/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.