20ad, Ebeltoft Markjorder, pr. 10-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

20ad, Ebeltoft Markjorder

Adresse

Irisvej 1
8400 Ebeltoft

Tinglyst areal 939 m², heraf vej 0 m².

Gulstensvilla med skifertag. Ifølge BBR-ejermeddelelsen er bygningen opført i 1970, til-/ombygningsår 1983. Bebygget areal 155 m², samlet bygningsareal 155 m², samlet boligareal 155 m². Udestue udgør 15 m² udover bebygget areal. Gulstensgarage opført i 1970 på 32 m².

Indeholder:
Baggang med gulvtæppe, Samsung vaskemaskine og køle-/fryseskab. Ældre køkken med gulvtæppe, komfur mrk. Guldsejl, emhætte mrk. Electrolux, køleskab mrk. Scancool.

Centralgang med gulvtæppe. Badeværelse med klinker, badekar og bruseniche. Muligvis utæt tag over badeværelse. Soveværelse med gulvtæppe og skab. Værelse med gulvtæppe og skab. Stor vinkelstue med træloft og pejs. Udestue med utæt tag. Alle lofter er gipslofter, undtagen stuen.

Ejendommen trænger til vedligeholdelse.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 466200, heraf grundværdi kr. 1350000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Anders Andreas Eskildsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-06 kl. 09:30
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr.. 500.000.

Retskreds

AS 54-49/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.