16ce, Flade, Frederikshavn Jorder, pr. 10-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

16ce, Flade, Frederikshavn Jorder

Adresse

Koldinggade 6
9900 Frederikshavn

Tinglyst areal 65 m² - fordelingstal 20/100.

Ejendommen er et rækkehus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1964 og til-/ombygget i 1989. Ydervæggene er i røde mursten, tagdækningen er fibercement, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 65 m², som ligeledes udgør det samlede boligareal, jf. BBR-meddelelsen.

Boligen indeholder entre med lyst klinkegulv, hvorfra der er adgang til køkken, stue og badeværelse. I entreen forefindes loftslem. Badeværelset er med lyst klinkegulv, wc, bruseniche og håndvask. Det er af ejeren oplyst, at der er gulvvarme på badeværelset. Køkkenet har laminatgulv, over- og underskabe i træ med grå laminatbordplade, køleskab af mrk. Whirlpool, ovn af mrk. Siemens, keramisk kogeplade, emhætte af mrk. Gorenje - alle af ældre dato. Fra køkkenet er der adgang til soveværelse med laminatgulv, hvor der er plads til dobbeltseng og tøjskab.

Stuen har laminatgulv og der er plads til såvel spisebords- og sofaarrangement. Der er store vinduer med godt lysindfald. Fra stuen er der via terrassedør udgang til flisebelagt terrasse samt lille have. Fra stuen er der desuden adgang til et mindre værelse også med laminatgulv.

Loftet i boligen er listeloft i træ.

Til ejendommen hører et aflåst fællesrum med plads til opbevaring af cykler og egen vaskemaskine af mærket Indesit og tørretumbler af mærket Whirlpool. I fællesrummet forefindes desuden eget ca. 1,5 x 2 m aflåst opbevaringsrum.

Ejerlejlighedens areal er ifølge tingbogen 65 m², fordelingstal 20/100.

Det månedlige bidrag til ejerforeningen udgør kr. 1.250. Bidraget er inkl. a conto varme og a conto vand. Endvidere kr. 250 pr. måned til renoveringskonto. Ejerforeningen oplyser, at der ikke har været afholdt generalforsamlinger de sidste par år, og der foreligger derfor ingen referater.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 69600, heraf grundværdi kr. 440000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kim Richard Jokumsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Hjørring

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-05 kl. 14:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller H. Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske mandag den 29.07.2019 kl. 15.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88 91 89 72, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS AUKT-151/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.