5eg, Assentoft by, Essenbæk, pr. 10-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5eg, Assentoft by, Essenbæk

Adresse

Park Alle 17
8960 Randers SØ

Tinglyst areal 816 m², heraf vej 0 m².

Villa opført i brune mursten og med bølgeeternittag. Ifølge BBR-ejermeddelelse er bygningen opført i 1978. Bebygget areal 132 m², samlet bygningsareal 132 m², samlet boligareal 132 m². Carport opført i brune mursten i 1978. Bebygget areal 28 m².

Indeholder:
Entre med klinkegulv. Badeværelse med brune klinker og bruseniche. Karbad fjernet. Køkken/alrum med vinylgulv, køleskab mrk. Vestfrost, bordkomfur mrk. Bosch, indbygningsovn mrk. Brandt Blomberg.

Stue med laminatgulv og brændeovn. Soveværelse med gulvtæppe. 2 værelser med gulvtæppe. Værelse med gulvtæppe, fugt i hjørne og ved vindue. Baggang med klinkegulv, oliefyr, Blomberg tørretumbler og Gorenje vaskemaskine.

Carport med redskabsrum.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Tilstandsrapport af 31.08.2008 kan bestilles hos Lou Advokatfirma.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 393900, heraf grundværdi kr. 1200000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ronni Kistrup og Randi Korné Kistrup

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-06 kl. 10:00
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 720.000.

Retskreds

AS 54-48/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.