12cg, Helsted by, Borup, pr. 10-07-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12cg, Helsted by, Borup

Adresse

Hybenvej 10
8920 Randers NV

Tinglyst areal 739 m², heraf vej 0 m².

Villa opført i rødbrune mursten med bølgeeternittag. Ifølge BBR-ejermeddelelse er bygningen opført i 1972, til-/ombygningsår 1999. Bebygget areal 168 m², samlet bygningsareal 168 m², samlet boligareal 168 m². Garage opført i 1972 med et bebygget areal på 20 m². Udhus opført i 2011 med et bebygget areal på 17 m². Carport opført i 2011 med et bebygget areal på 26 m².

Indeholder:
Bryggers med klinkegulv, Gorenje vaskemaskine, Aeg tørretumbler og lille Electrolux køleskab. Køkken med trægulv, bordkomfur, emhætte, Grundig opvaskemaskine, Gram køleskab, Asko indbygningsovn. Tre værelser med gulvtæppe. Det ene værelse med Blomberg fryser. Spisestue med trægulv. Dagligstue med gulvtæppe. Soveværelse med gulvtæppe, centralgang med trægulv. Gæstetoilet med klinkegulv. Badeværelse med klinker og bruseniche.

Trælofter i hele huset.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvist er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 375200, heraf grundværdi kr. 1450000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rene Kamp Nørlund og Helle Kamp Nørlund

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-08-06 kl. 10:30
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion var kr. 1.300.000. Der henvises til internettet: www.itvang.dk og wwww.lou.dk.

Retskreds

AS 54-34/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-07-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.