24ai, Ålbæk, Råbjerg, pr. 13-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

24ai, Ålbæk, Råbjerg

Adresse

Klitvej 3
9982 Ålbæk

Tinglyst areal 1.267 m², heraf vej 0 m².

Beboelsesejendom beliggende i Ålbæk mellem Skagen og Frederikshavn. Ejendommen er beliggende centralt i Ålbæk, tæt på centrum og havnen.

Ejendommens grundareal udgør i henhold til tingbogen 1.267 m². Boligarealet udgør i henhold til BBR 157 m² i et plan. Beboelsesdelen indeholder entre med adgang til værelse og toilet, store stue i åben forbindelse med køkken, som er med skuffer og skabe i hvidt laminat med metal greb, og laminat bordplade i lys grå.

I forbindelse med besigtigelsen forefandtes følgende hårde hvidevarer i køkkenet: Voss ovn, glaskeramisk kogeplade og emhætte, Gram opvaskemaskine og et Whirlpool kølefryseskab. Fordelingsgang med adgang til bryggers (på tidspunktet for besigtigelsen forefandtes følgende hårde hvidevarer i bryggerset: Electrolux tørretumbler, LG vaskemaskine og et Gorenje kølefryseskab), badeværelse med muret bruseniche, mindre opbevaringsrum og stort vinkelværelse.

Fra stuen er der adgang til to store terrasser. Generelt fremstår ejendommen indvendigt med hvide vægge, og hvide eller lyse trælofter. Der er de fleste steder lagt pergo laminatgulve, som ifølge ejer er lagt for 12 år siden. På badeværelserne er der hvide klinker og hvid sanitet.

Udvendigt fremstår ejendommen i gule mursten med pudset sokkel, udhæng i gråmalet træ og med fladt tag i tagpap. Ifølge ejer trænger taget til vedligeholdelse, og der er konstateret en mindre vandindtrængning i stuen.

Ejendommen er spildevandskloakeret. Ejendommen er beliggende i et område med forsyningsforbud (forbud mod opvarmning med el), matriklen er områdeklassificeret som lettere forurenet, men er ikke kortlagt som jordforurenet.

Ejendommen opvarmes med naturgas (ifølge ejer er fyret nyt), og supplerende varmekilde i form af brændeovn som står i stuen.

Til ejendommen hører udbygninger i form af carport med bølgetagplader. Arealet udgør i henhold til BBR 43 m². Derudover skur med areal i henhold til BBR på 36 m². Endelig er der et større brændeskur, som ikke er registreret i BBR.

Der er på ejendommen registreret en underjordisk/nedgravet olietank med etableringsår i 1986 på 2.500 liter. Tanken er ikke i drift, og er ifølge BBR afblændet.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 03.11.2006. Henset til tilstandsrapportens alder og eventuel efterfølgende arbejder på ejendommen, er materialet ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 231300, heraf grundværdi kr. 1000000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Gitte Sandkvist og Per Otto Sandkvist

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Advokat Erling Mortensen
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-04 kl. 10:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Erling Mortensen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Erling Mortensen
HjulmandKaptain
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion blev kr. 470.000.

Retskreds

AS 131/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.