7hf, Over Dråby by, Dråby, pr. 13-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7hf, Over Dråby by, Dråby

Adresse

Hyldegaardsvej 10
3630 Jægerspris

Tinglyst areal 3.747 m², heraf vej 0 m².

Ifølge BBR udgør bebygget boligareal 140 m² og erhvevsareal med 420 m².

Generelle indledende bemærkninger:

Ejendommen er en tidligere 4-længet købmandsgård. Den er opdelt i en længe til beboelse, 2 separate lejligheder, et klublokale og diverse lager-/og værksstedsrum. Ejendommen er lejet ud til en lejer, som har fremlejet den ene lejlighed, mens ejer beboer den anden lejlighed uden beregning. Derudover er der en person som benytter en del af ejendommen til værksted - også lejet.

Ejendommen består i dag af:

Længe 1.

En del af den oprindelige forretning der er ombygget til et lokale med bar, toilet og opbevaringsrum, tidligere udlejet til en billiardklub, p.t. tomt.

Længe 2.

Delvis ubenyttet lagerrum, brændt. Lejlighed der beboes af ejer. Ubekendt om lejligheden er godkendt til beboelse. (Tidligere personalebolig til købmandsgården). Tilbygget rum af træ tidligere benyttet som flaskedepot.

Længe 3.

Det oprindelige stuehus, nu moderniseret og fungerer som bolig for lejer.

Længe 4.

Værksted lejet ud til lejer. Lejlighed der er fremlejet, uoplyst om lejligheden er godkendt til beboelse.

Alle lofter er uudnyttet, idet der dog opbevares diverse effekter.

Stuehuset opvarmes med pillefyr resten med varmepumpe, idet der p.t. dog ikke er varme i den del, hvor der har været brand og rummet med bar mv.

Der er påbegyndt istandsættelse indvendigt flere steder, men meget fremstår ufærdigt. Det er efter det oplyste lejer, der har forestået istandsættelse og betalt.

Udvendig besigtigelse:

Ejendommen er beliggende i et sommerhuskvarter få 100 m fra Isefjorden. Sommerhusgrundene er oprindeligt udstykket fra ejendommen. Den er opført i mursten, der er gulpudsede, og der er tag beklædt med eternitplader. De 4 længer danner en lille lukket gård.

Ejendommen fremstår generelt i dårlig stand, taget er utæt flere steder bl.a. i samlingerne mellem længerne, lige som der er store områder, hvor murerne skal efterpudses. Vinduerne er af forskellig standard lige fra nye til helt rådne.

Indvendig besigtigelse:

Længe 1.

Lokale med bar. Gulvet består af store linoleumsfliser, loftet består af ældre 10 mm gipsplader med synlige bjælker. Væggene er besat med plader, der mangler væv og maling. Mindre toilet med toilet og håndvask, klinker på gulvet og fliser på dele af vægene, finish mangler. Lagerrum uden vindue, ikke færdig istandsat.

Længe 2

Tidligere flaskedepot bygget af træ med plastiktagplader og flisegulv. Fremtræder i meget dårlig stand. Lagerrum med brandskader. Hele loftet mangler, og der er fjernet 2 toiletter og et mindre kontor, så rummet nu fremstår i et åbent til kip. Der er 2 vinduer og en dør med vindue, hvor den indvendige rude er sprunget pga. varme. Alle bjælker er rengjort for sod, men der er stadig tegn på brandskader. Døren til flaskerummet er helt ødelagt. En mindre del af rummet er inddraget til soveværelse til lejligheden (se herunder).

Den ene af de 2 lejligheder ligger i den ene ende af den længe, hvor der har været brand. Man går direkte ind i køkkenet udefra, hvorfra der er adgang til stue, mindre toilet/bad, soveværelse og kammer. Væggene er pudset gasbeton. Loftet i køkken bad og soveværelse er gips, og profilbrædder i stue og kammer. I køkkenet er der et Voss komfur og Bosch opvaskemaskine begge af ældre model.

Badeværelset er beklædt med fliser på gulv og vægge, og består af bruseniche, toilet og vask. Der er ikke adgang fra den øvrige del af ejendommen.

Længe 3.

Stuehuset består af et stort køkken og stue i et. Der er adgang dels via bygning 2 og dels via hoveddør forenden af gangen. Alle hårde hvidevarer bortset fra et ældre amerikansk køleskab er oplyst at være ejet af lejer.

Rummet er istandsat med store lysebrune klinker på gulvet, glasvæv på væggene, og træloft med synlige bjælker. Bjælkerne må må understøttes, da loftet sætter sig. Det skyldes efter det oplyste, at der ved påbegyndt istandsættelse af loftet ved en fejl er fjernet noget af den bærende konstruktion. Fra rummet er der udgang til en havestue opført af gulv til loft vinduer og loft af træ beklædt med plastplader. Dårlig stand.

Via 2 trin kommer man til en gang med adgang til et større værelse med udgang til haven og 2 mindre værelser. Der er trægulv uden isolering med klikgulv i værelserne, og flisegulv beklædt med klikgulv i gangen.

Der er desuden adgang til et badeværelse med brusekabine, vask indbygget i skabsarrangement og toilet. Der er fliser på gulve og vægge og træloft. Der er endvidere et toilet med toilet og vask. Der er vaskemaskine og tørretumbler, der efter det oplyste tilhører lejer.

Længe 4.

Der er adgang fra gangen i længe 3, en dør til gården, og porte ud til forpladsen. Længen består af en lille kontor, og 4 mindre sammenhængende rum der bruges til værksted.

Ejendommens anden lejlighed består af entre med adgang til stue/ køkken i et rum, med adgang til badeværelse, soveværelse, og bryggers. Alle hårde hvidevarer ejes af lejer.

På BBR fremgår 3 toiletter og 1 bad. Der er i alt 5 vandskyllende toiletter og badeværelser på ejendommen.

På BBR fremgår at der er to nedgravede fyringsolietanke på grunden en på 5.900 l og en på 2.000 l.

Lejemål:

Ejendommen er udlejet. Det er ikke betalt depositum. Lejer har malet og i standsat ved indflytning. Der betales kr. 4.000 pr. måned i husleje plus forbrug. Salgsopstillingen vil blive opdateret med lejekontrakten, når denne er modtaget fra lejer.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6605

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 282000, heraf grundværdi kr. 1500000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Finn Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-17 kl. 10:00
Retten i Hillerød
Lokale H
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6605

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 248/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.