33h, Sønderlandet, Sdr. Felding, pr. 14-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

33h, Sønderlandet, Sdr. Felding

Adresse

Timlundvej 9
7270 Stakroge

Hus på 346 m² i Stakroge.
Grundarealet er ifølge tingbogen 1.060 m², heraf 0 m² vej.

Ejendommen ligger i den lille landsby Stakroge, ca. 30 km. syd for Herning. Ejendommen ligger i en lille by i et grønt landområde, og er placeret ud til en smal vej til den ene side og en grusvej til den anden side. Over for ejendommen ligger en busvendeplads. Omkring ejendommen findes kun få andre ejendomme.

Ejendommen er opført i 1917 og indeholder 8 værelser, 1 køkken, 2 toiletter og 2 badeværelser fordelt på 346 m² i henhold til BBR. Ved besigtigelsen blev det konstateret, at ejendommen desuden indeholder en indendørs swimmingpool, der ved besigtigelsen var tømt for vand. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 285 m² heraf indbygget garage på 39 m² samt areal af udnyttet tagetage på 100 m² og kælderareal på 137 m². Ejendommen er fordelt på 3 etager.

Ejendommen er opført i mursten med fibercementtag, jf. BBR. Taget fremstår ældre, men dog er nogle pletter af taget udskiftet og fremstår mørkere end den øvrige del af taget.

Indgangen til ejendommen findes på husets bagside. Hoveddøren fører ind til en lille entré med gulvtæppe og opbevaringsplads til overtøj. I entreen findes endnu en hoveddør, der fører ind i et stort rum med brune fliser. I dette rum findes til højre en tømt indendørs swimmingpool og indgang til et lille omklædnings-/ baderum bygget af træ. Til venstre fører et par trappetrin op til den øvrige del af huset. Først findes et rum med ternet laminatgulv, hvor det eneste inventar er et køleskab af ældre dato. Endvidere er der en trappe, der fører ned i kælderen. Rummet giver i øvrigt adgang til et værelse uden vinduer og derfor uden naturlig belysning. Derudover er der adgang til et større rum med store vinduer ud til vejen. Rummet har laminatgulv og mønstret tapet af ældre dato. På den ene væg er tapetet dog fjernet.

På stueetagen findes også ejendommens køkken. Køkkenet er i brune farver og indeholder ovn og opvaskemaskine, der dog begge er af ældre dato. Fra køkkenet er der adgang til et lille toilet med grønligt sanitet. Endelig indeholder stueetagen en stue med mørkebrunt trægulv. Rummet har vægge af forskellig slags. Fra stuen går en trappestige op til husets førstesal. Her findes fire rum, hvoraf to er med brunt trægulv og to er med gulvtæppe. Væggene på førstesalen er trævægge og nogle af dem er skrå.

Der er trælofter i hele ejendommen, der de fleste steder fremstår i fin stand. Ovenpå er der dog hul i loftet på det ene af værelserne. Vinduerne i ejendommen er brune og fremstår af ældre dato. Det samme gælder for gulvet, der mange steder har pletter, ligesom de forskellige vægge i ejendommen, hvor tapetet mange steder er revet af.

Ejendommen bærer præg af, at det har været ubeboet i en længere periode. Ved ejendommens hovedindgang er der fliser, hvor der dog er en del ukrudt, ligesom der ligger forskellige plader og træ.

Foran hovedindgangen findes også en grøn have, der dog også er vokset til som følge af manglende vedligeholdelse. Udenfor findes også en nedgang til kælderen. Kælderens stand er ikke klarlagt ved besigtigelsen, da det ikke var muligt at få belysning dernede.

I forlængelse af ejendommen findes ud til grusvejen en garage med to brune indgange. Foran garagen er der også plads til parkering, ligesom der er en indkørsel til ejendommen fra den lille asfaltvej.

Det fremgår af BBR, at ejendommen opvarmes med flydende brændsel. Ved besigtigelsen kunne det konstateres, at der foran indgangen var installeret en rød olietank, ligesom der var installeret noget der ligner solceller på taget. Af BBR-meddelelsen samt ejendomsdatarapporten fremgår det, at der i 2009 er etableret olietank over terræn på mindre end 6.000 liter. Denne olietank er i drift. Der er desuden en nedgravet olietank fra 1964 på 1.500 liter, som er afblændet og ikke længere er i drift.

Ejendommen anvendes til beboelse (er dog ubeboet), er beliggende i landzone og ud til offentlig vej.

Som afløbsforhold er der registreret mekanisk rensning med privat udledning direkte til vandløb, sø eller hav, jf. ejendomsdatarapport. Det er tillige anført, at vandforsyningen for ejendommen er privat, alment vandforsyningsanlæg.

Lokalplaner og kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapport kan læses på Hernings Kommunes hjemmeside.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6584

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 70700, heraf grundværdi kr. 540000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

MK Ejendomme 3 IVS

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Herning Kommune v/advokat Henrik Thørring Elkjær
Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith
Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Auktionsbekendtgører

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-13 kl. 14:00
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6584

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 05.09.2019 kl. 11.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6584

Retskreds

AS 130/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.