1aø, Vegger Gde., Skivum, pr. 14-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1aø, Vegger Gde., Skivum

Adresse

Møllevænget 20
9240 Nibe

Areal ifølge tingbogen 914 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen Møllevænget 20, 9240 Nibe er beliggende på en rolig villavej i Vegger i Vesthimmerlands Kommune.

Ejendommen er et etplanshus opført i 2007 med træbeklædning i grålig tone og valmtag. Ejeren har overfor rekvirenten oplyst, at størstedelen af ejendommen er opført ved selvbyg.

Ejendommen består af en entré, et køkken, tre værelser, et gæstebadeværelse, en stue samt et soveværelse med tilhørende badeværelse. Der er hvide vægge og gulvvarme i alle rum.

Fra ejendommens hovedindgang kommer man ind i en større entré belagt med sorte klinker og et lyst træloft. Entréen indeholder skabsplads og håndvask med underskabe. Fra entréen kommer man ind i køkkenet, hvor de sorte klinker og lyse trælofter er videreført. Køkkenet er hvidt med stort bordplade og indeholder hårde og hvidevarer fra Siemens i form af opvaskemaskine, ovn, keramiskkogeplade, emhætte og amerikanerkøleskab.

Fra køkkenet er der adgang til ejendommens stue og gang med tre værelser. Alle tre værelser er med lyse trægulve og trælofter, mens gangen er belagt med sorte klinker, som i køkkenet. Gæstebadeværelset, der er placeret imellem værelserne, indeholder bruseniche, håndvask med stort bordplade og hvide underskabe samt toilet.

Stuen og køkkenet er adskilt ved en franskdør. I stuen er der lyst trægulv og træloft. Der er desuden via en terrassedør adgang til en fliseanlagt terrasse, som er omkredset af en hæk. Fra stuen er der adgang til ejendommens soveværelse med trægulv og træloft. Fra soveværelset er der via en kort gang, med skabsplads til begge sider, adgang til ejendommens badeværelse med bruseniche, toilet samt håndvask med sort bordplade og hvide underskabe.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Vandforsyningen er fra alment vandforsyningsanlæg.

Til ejendommen hører desuden en særskilt garage, hvor der er plads til to køretøjer samt indrettet med et disponibelt rum. Garagen er opført i samme stil som beboelsesejendommen med træbeklædning og valmtag.

Der tages forbehold for uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, samt afvigelser mellem det matrikulære skel og det fysiske skel.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2017 kr. 65200, heraf grundværdi kr. 1000000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Gunnar Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Advokatfirmaet Himmerland ApS
Kirkegade 1
9600 Aars

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-03 kl. 09:00
Retten i Aalborg
Retssal 2
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling er endvidere tilgængelig på www.itvang.dk

Retskreds

AS 16-73/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-15 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.