6e, Sdr. Onsild by, Sdr. Onsild, pr. 15-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6e, Sdr. Onsild by, Sdr. Onsild

Adresse

Frederiksberg 22
9500 Hobro

Tinglyst areal 2.027 m², heraf vej 1.130 m².

Iflg. BBR-ejermeddelelse er ejendommen et enfamilieshus opført i 1916 i mursten, der er pudset samt tegltag. Bebygget areal 105 m², samlet bygningsareal 105 m², samlet kælderareal 105 m², heraf kælderareal <1.25 m 20 m², samlet tagetageareal 48 m², samlet boligareal 125 m². Tagetage arealet er ikke registreret som bolig i BBR.

Ejendommen indeholder gang med cementgulv og træloft– trappe til 1. sal, lille entre med tæppe på gulv og træloft, stue med gulvtæppe, muligvis fugt i vægge, værelse med tæppe på gulv, køkken – er under renovering, badeværelse med vinylgulv og klinker på vægge, telefonbruser, ingen vask. Første salen består af repos med trægulv, badeværelse med vinylgulv og bruseniche, 2 værelser med tæppe på gulve, lille forrum med tæppe på gulv.

Førstesalen næsten moderniseret.

Kælder med diverse kælderrum, her står en Aeg vaskemaskine. Der er fugt i kælderen.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af de pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Ejendommen er udlejet, der er ingen lejekontrakt og lejer betaler ikke leje – har betalt byggeomkostninger. Lejer er ejers far.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt. Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende overfor fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende overfor andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.m., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 142200, heraf grundværdi kr. 670000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jens Peter Emil Pedersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Mariagerfjord Kommune
v/Lou Advokatfirma
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-10 kl. 09:40
Retten i Aalborg
Retssal 2
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg, Badehusvej 17, 9000 Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 210.000. Salgsopstilling kan hentes på nettet: www.itvang.dk eller www.lou.dk

Retskreds

AS 16-127/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-16 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.