5g, Ørby by, Helgenæs, pr. 16-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5g, Ørby by, Helgenæs

Adresse

Strandbakken 4
8420 Knebel

Ældre ejendom tæt på havudsigt.

Beskrivelse af ejendommen matr. nr. 5 g, Ørby by, Helgenæs, beliggende Strandbakken 4, 8420 Knebel:

Større beboelsesejendom i Knebel tæt på hav.

Beboelsesbygningen er i BBR registreret som fritliggende enfamilieshus i flere etager, opført i 1929 og med senere renovering.

Ejendommen består af et murstenshus med et større udhus, beliggende på en 372 m² grund, hvoraf 0 m² udgør vej. Ejendommen har en offentlig vurdering på kr. 740.000 og en grundværdi på kr. 66.200. Ejendommen er opført i mursten samt andet materiale og tagpap som tagdækning.

Ejendommen har et bebygget grundareal på 92 m², og et samlet boligareal på 184 m².

Bygningen er i to etager med indgang i begge etager grundet terrænet.

Udhus er ifølge BBR registreret opført i 1929 og har et samlet bygningsareal på 39 m². Udhuset er opført i mursten eller andet materiale og tagpap som tagdækning.

Denne indgang til ejendommens 1. sal eller hovedbeboelse sker via stentrappe indtil man kommer til entréen. Entréen er belagt med trægulv, og der er adgang til tagetage, som ikke er udnyttet. Derudover er der et mindre toilet med bad belagt med klinker/betongulv.

Ved gennemgang af entréen er der adgang til et opholdsrum, hvorfra der er adgang til stor L-formet stue, køkken samt opbevaringsrum. Samtlige rum har trægulv.

Fra opbevaringsrummet er der adgang til stueplan via trappe ned til bryggers med adgang til to rum, der belagt med betongulv. Fra det ene rum er der adgang to 4 større rum som er anvendt til opbevaring samt vaskerum, men også med betongulv.

Der er tale om en ældre ejendom.

Følgende hårde hvidevarer forefindes:

Gorenje køle/fryseskab, Electrolux ovn/komfur.

Ukendt vaskemaskine i kælderen.

Varmeinstallation: Ovne med fast brændsel.

Vandforsyning: Privat alment vandforsyningsanlæg.

Afløbsforhold: Mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af fremtidige pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret samt tingbogen, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende overfor fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende overfor andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Det påhviler endvidere auktionskøber selv at tegne forsikring for den købte ejendom.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6566

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 66200, heraf grundværdi kr. 740000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Johan Broch

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Gældsstyrelsen v/advokat Rasmus Grejsen Lynge
Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Advokaterne Passagen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-18 kl. 11:00
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokaterne Passagen

Passagen 4
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6566

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 16.09.2019 kl. 15.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6566

Retskreds

AS 54-144/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-17 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.