24d, Ledøje by, Ledøje, pr. 17-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

24d, Ledøje by, Ledøje

Adresse

Nybøllevej 22
2765 Smørum

25a, Ledøje by, Ledøje

Adresse

Nybøllevej 22
2765 Smørum

19c, Ledøje by, Ledøje

Adresse

Nybøllevej 22
2765 Smørum

23c, Ledøje by, Ledøje

Adresse

Nybøllevej 22
2765 Smørum

Areal:
Matr. nr. 24 d Ledøje by, Ledøje 44.280 m², heraf vej 2.060 m².
Matr. nr. 25 a Ledøje by, Ledøje 35.560 m², heraf vej 1.240 m².
Matr. nr. 19 c Ledøje by, Ledøje 10.750 m². heraf vej 410 m².
Matr. nr. 23 c Ledøje by, Ledøje 7.408 m² heraf vej 1.267 m².

3-længet landbrugsejendom med landbrugspligt opført i 2 plan. Ejendommen fremstår med hvidpudsede facader med sprossevinduer og ovenlysvinduer. Tagbelægning af bølgeeternit. Ejendommen er beliggende på 97.998 m² grund, hvoraf 4.977 m² udgør vejareal. Milevid udsigt til åbne marker.

Bygning nr. 1 – Stuehus til beboelse: Ejendommen er opført i 1938 med tilbygning på 116 m², heraf 41 m² tagetage i 2004. Ifølge BBR er byggesagen afsluttet med mangler. Ifølge ejendomsdatarapporten er der ingen igangværende byggesag på ejendommen. Stuehusets samlede boligareal udgør 324 m², bestående af bebygget areal på 226 m² og udnyttet tagetage på 98 m².

Bygning 1 indeholder stor entre/bryggers med skabe og opgang til 1. sals værelse med pladegulv og fritliggende hanebånd og ovenlysvinduer. Herfra adgang til tæppebelagt værelse.

Fra entreen er der endvidere adgang til tilbygget badeværelse med hvide elementer samt både badekar og bruseniche. Badeværelset er beklædt med hvide klinker på både gulv og vægge. Der er installeret Bosch vaskemaskine og Zanussi tørretumbler på badeværelset.

Endvidere adgang til køkken med over- og underskabe. Grå laminat bordplade. Følgende hvidevarer fandtes i køkkenet: Bosch opvaskemaskine, Electrolux køleskab, Gram komfur og Therma emhætte. Afhøvlede gulve og gipslofter.

Fra køkkenet er der adgang til stor stue med plankegulv og gipslofter. Udgang gennem 2 døre til have og 35 m² stor hævet træterrasse med stakit i galvaniseret stål.

Gulvvarme i stueetage med undtagelse af køkkenet.

Fra stuen er der adgang til tilbygningen fra 2004, der består af flot, lys og højloftet klinkebelagt entre/fordelingsgang med udgange til gårdspladsen. Tilbygningen er dobbeltmuret og samtlige indvendige vægge fremstår vandskurede. 2 værelser med plankegulve og gipslofter og badeværelse med bruseniche og glasbyggesten. Italienske klinker på gulv og delvist på vægge. Ifølge ejeren er væg mellem de 2 værelser opført efter at plankegulvet er lagt, således at man har mulighed for at sammenlægge værelserne til et stort værelse og samtidig bibeholde en sammenhængende gulvbelægning. Fra entreen fører svungen trætrappe til 1. sal, der indeholder stor repos og 2 værelser. Det ene værelse er beliggende i den oprindelige ejendom og det andet i tilbygningen. Begge værelser har plankegulve og ovenlysvinduer. Værelset i tilbygningen har tillige fritliggende hanebånd.

Ejendommens indvendige døre er fyldningsdøre.

Ejendommen opvarmes hovedsagelig ved gulvvarme med oliefyr. Ifølge ejendomsdatarapporten er der ikke registreret olietanke på ejendommen, men ifølge oplysning fra ejer forefindes indendørs olietank i stalden.

Fra gårdspladsen er der adgang til mindre selvstændig lejlighed, som er lejet ud for kr. 4.700 pr. måned. Lejemålet er udlejet som et værelse med adgang til køkken og bad. Der er indbetalt kr. 10.000 i depositum. Der vedlægges kopi af lejekontrakt af 26.05.2015. Lejemålet består af lille entre dels med adgang til bad/toilet med bruseniche med hvide klinker på gulv og vægge. Der er installeret vaskemaskine på badeværelset og dels adgang til køkken. Hvide over- og underskabe og bordplade i hvid laminat. Der forefindes Gram komfur, mikroovn samt køle-/fryseskab. Fra køkkenet er der udgang til selvstændig terrasse og have. Fra køkkenet er der tillige adgang til stue med større hems. Lejlighedens gulve – på nær i badeværelset – er trægulve og samtlige lofter er gipslofter. I stuen er der fritliggende hanebånd og ovenlysvinduer. Ifølge ejer tilhører samtlige hvidevarer i lejemålet ejer.

Ejendommen fremgår i god stand, men trænger til almen vedligeholdelse. Taget har en mindre skade på havesiden, da der er væltet et træ ned i taget.

Bygning nr. 2 – Bygningen består dels af staldbygning med betongulv med 7 hestebokse uden varmeinstallation. Hesteboksene er godkendt ifølge ejer. Loftsrum ad loftslem. I bygningen forefindes tillige 1 isoleret rum, der ifølge ejer er lejet ud til lagerlokale for en håndværker til kr. 3.000 pr. måned. Trods flere opfordringer er ejer ikke fremkommet med kopi af lejekontrakten. Der er ifølge det oplyste ikke betalt depositum.

Bygning nr. 3 – Garagebygning med gasbetonvægge, flisegulv og med fladt tag af bølgeplader. Bebygget areal ifølge BBR udgør 71 m², men ifølge ejer er der kun plads til parkering af 1 køretøj, idet en del af bygningen er indrettet som sadelrum. Det var på besigtigelsesdagen ikke muligt at besigtige denne bygning indvendigt.

En del af den tilliggende jord består af ca. 16 tdr. mosejord. Denne del er ifølge ejer bortforpagtet til en jæger for kr. 12.000 årligt. Beløbet betales pr. 1. maj og dækker perioden 1. maj til 30. april.

Ejendommens øvrige jordtilliggende er ifølge ejer bortforpagtet som landbrugsjord for ca. kr. 22.000 årligt. Beløbet betales af forpagter ved årsskiftet. Der er betalt for 2018. Afgift for 2019 betales omkring nytår 2019/2020. Ifølge ejer foreligger der ikke en skriftlig forpagtningsaftale.

Ifølge ejendomsdatarapporten er ejendommen beliggende i et område med drikkevandsinteresser, beliggende i følsomt indvindingsområde, beliggende indenfor et område med udpeget renseklasse.

Ifølge ejendomsdatarapporten er der registreret beskyttet natur og beskyttede vandløb på matr. nr. 25 a Ledøje by, Ledøje: 2 stk. søer, en eng og en mose.

Vandforsyning: Enkeltindvindingsanlæg (egen boring til 1 eller 2 ejendomme).

Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Der er tinglyst servitutter om blandt andet forsyningsledninger, byggelinjer og tilladelse til tilbygning.

Nærværende beskrivelse er udfærdiget på baggrund af en visuel besigtigelse foretaget af en ikke byggesagkyndig person.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 491800, heraf grundværdi kr. 5000000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Solveig Irene Jacobsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Ronnie Varberg

Kocksvej 7
3600 Frederikssund

Auktionsbekendtgører

Advokat Ronnie Varberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-12 kl. 10:00
Retten i Hillerød
Lokale H
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Ronnie Varberg

Kocksvej 7
3600 Frederikssund

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød og advokat Ronnie Varberg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Ronnie Varberg

Kocksvej 7
3600 Frederikssund

Ekstra bemærkninger

Ejendommen fremvises tirsdag den 03.09.2019 kl. 14.30 alene efter forudgående tilmelding senest 2 dage før til advokat Ronnie Varberg på tlf. 47310055, eller via mail: lp@frederikssundadvokaterne.dk

Retskreds

AS 197/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.