18ls, Vinding by, Vinding, pr. 17-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

18ls, Vinding by, Vinding

Adresse

Niels Juels Vej 6
7100 Vejle

Rækkehus i Vinding.

Grundarealet er ifølge tingbogen 351 m², heraf 0 m² vej.

Rækkehuset er beliggende i et roligt boligområde i Vinding. Rækkehuset ligger i et grønt område med indkøbsmuligheder tæt på. Der er busforbindelser lige uden for, ligesom der er cykelstier i området. Motorvejsnettet er der ca. 5 minutters kørsel til.

Derudover er der børnepasning, skole og VSF, som er en idrætsforening med en bred vifte af forskellige fritidsaktiviteter. Der er ydermere kun få minutters gang til den smukke Sønderskov, hvor der er nogle rekreative gå-/løbetur samt gode muligheder for at lufte mountainbiken.

Rækkehuset er opført i 1979 og indeholder ni værelser, et køkken, to toiletter og to badeværelser fordelt på 173 m² i henhold til BBR. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 98 m² samt areal af udnyttet tagetage på 75 m² og kælderareal på 91 m² jf. BBR. Rækkehuset er fordelt på to etager.

Rækkehuset er opført i mursten med eternittag jf. BBR. Taget fremstår pænt, især når det sammenholdes med taget på de omkringliggende rækkehuse.

Rækkehuset indeholder i stueplan en entre, hvorfra der er adgang til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Disse hårde hvidevarer fremstår som nye og i god stand. Fra entreen er der adgang til rækkehusets første badeværelse. Badeværelset er stort og fremstår nyt og pænt. Fra entreen er der i øvrigt adgang til køkkenalrum med spisebord og et køkken, der fremgår lyst og i meget god stand. Køkkenet har en opvaskemaskine, der ligeledes fremstår velholdt og i god stand. Fra køkkenet er der en dør, der fører ud til terrassen i baghaven. Der er også fra køkkenalrummet en glasdør, der fører ind til rækkehusets stue. Stuen er stor og særligt gulvet fremstår nyt. Fra stuen er der adgang til et værelse med indbyggede skabe.

Trappen til 1. sal findes i entreen. Trappen har sort gulvtæppe og fører op til et stort opholdsrum, der ligeledes har et sort gulvtæppe. Fra dette opholdsrum er der adgang til 3 fine værelser, 2 med gulvtæppe og 1 med trægulv, og til rækkehusets andet badeværelse. Badeværelset er i fin stand, men fremstår ikke så nyt som den øvrige del af rækkehuset.

Rækkehuset har en garage, og ude fra er der adgang til to rum (udehuse). Ejeren har isoleret disse rum, så de kan bruges til opholds- og arbejdsrum. Det fremgår af BBR, at størrelsen herpå er 28 m² heraf indbygget udhus på 11 m². og overdækning på 7 m². Garagen er opført i år 2001.

Rækkehuset har en indkørsel af småsten, hvor der er plads til op til 4 biler. Foran huset er en stor overdækket terrasse af træ, hvor der også er et udekøkken. Den overdækkede terrasse er ikke er anført på BBR, men fremgår af senest udarbejdet tilstandsrapport og anslået til 42 m². Bag ved huset er en ligeledes en terrasse og en græsplæne. Baghaven er omringet af en høj hæk. Udearealet fremstår overordnet pænt, særligt terrassen af træ og det hertil hørende udekøkken.

Rækkehuset har alarmsystem, men dette tages ned ved salg.

Det fremgår af BBR, at rækkehuset opvarmes med fjernvarme.

Rækkehuset anvendes til beboelse, er beliggende i byzone og ud til privat/fællesvej. Køber er bekendt med og accepterer, at ejendommen beliggende på privat vej/fælles vej. Omkostninger til vedligeholdelse og renovering af vej kan forekomme.

Som afløbsforhold er der separatkloakeret spildevand samt tag- og overfladevand jf. ejendomsdatarapport. Der er tillige anført at vandforsyningen for ejendommen er privat, alment vandforsyningsanlæg.

Lokalplaner og kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapport kan læses på Vejle Kommunes hjemmeside.

Det fremgår af ejendomsdatarapporten, at rækkehuset er beliggende indenfor en gældende skovbyggelinje. Skovbyggelinjen er en bufferzone på 300 m omkring skove. Skovbyggelinjen gælder for alle offentlige skove og for private skove med et sammenhængende areal på mindst 20 ha. Indenfor byggelinjen er der forbud mod at bygge.

Rækkehuset er tilknyttet Grundejerforeningen Vindinggård og Kvarterforeningen Mølholm Ådal.

Grundejerforeningen har opgjort et krav på kr. 2.130,75 pr. auktionsdagen, som følger ejendommen jf. tinglyst servitut.

Grundejerforeningens hjemmeside: http://www.vindinggaard.dk/index.htm

Kontingent til grundejerforeningen fremgår af generalforsamlingsreferatet af 23.04.2019, hvor der er oplistet forskellige muligheder.

Kvarterforeningen har opgjort et krav på kr. 1.150 pr. auktionsdagen, som følger ejendommen jf. tinglyst servitut.

Kvarterforeningens hjemmeside: http://www.vindinggaard.dk/kvarterforening_molholm_aadal.htm

Kontingent til kvarterforeningen fremgår af generalforsamlingsreferat af 23.05.2019, hvor det er opgjort til: kvarterforeningen kr. 825,00 og kr. 325,00 til vej- og ekstra vedligeholdelse. Medlemskab er deklareret for alle ejendomme.

Rekvirenten har fået oplyst, at et familiemedlem bebor ejendommen frem til ultimo august, men at der ikke er etableret en lejekontrakt. Rekvirenten kan derfor ikke oplyse, hvilke vilkår lejeforholdet omhandler.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6594

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 319800, heraf grundværdi kr. 1600000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navnebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Vejle Kommune v/advokat Henrik Thørring Elkjær
Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith
Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Auktionsbekendtgører

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-26 kl. 09:20
Retten i Kolding
Mødelokale H
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Kolding og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6594

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 19.09.2019 kl. 10.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6594

Retskreds

AS 7-305/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.