2l, Vandflod by, Oksby, pr. 20-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2l, Vandflod by, Oksby

Adresse

Nordkrogen 10
6857 Blåvand

Ejendommen er et sommerhus beliggende i den nordlige del af Blåvand ud til kratbevoksning mod nord. Huset ligger på en 2.571 m² stor grund trukket tilbage fra vejen. Af grundens areal er 1.006 m² klitfredet.

Huset er opført i 2009 og er på 267 m², hvoraf 10 m² er et indbygget udhus, mens de 257 m² er beboelse. Huset er opført i mursten, der er pudset hvide både udvendig og indvendig. Taget er tagpap med lister. Lofterne er troldtekt plader, og gulvene er hovedsageligt mørke flisegulve. I værelserne er der dog mørkegrå gulvtæpper, og i poolrummet er der lyse fliser. Døre og vinduer er af plast.

Huset er indrettet til 14 personer og består af følgende rum. Man kommer ind gennem en forholdsvis stor entre, hvor der er et skab med skydelåger, og her står en vaskemaskine mrk. Zanussi og en fryser mrk. Gram. Endvidere er der adgang til et toilet med bruseniche.

Fra entreen kommer man ind i husets centrale rum, der er et køkken/alrum i helt åben forbindelse med stuen. Køkkenet er reelt indrettet med to køkkener, idet der er to vaske med armaturer, to kogeplader mrk. Gram, to ovne mrk. Gram, to emhætter mrk. Gorenje og to opvaskemaskiner mrk. Bosch. Der er dog kun et køleskab, men det er til gengæld stort. I stuen er der en brændeovn.

Fra køkkenet er der i den østlige ende af huset adgang til poolrummet med spa og adgang til sauna og badeværelse med bruseniche. Endvidere er der via en gang adgang til fire soveværelser med to senge i hver, et badeværelse med bruseniche og et depot.

I husets nordvestlige ende er der tre soveværelser ligeledes med to senge i hver.

Fra køkkenet er der endvidere en ståltrappe op til en repos, der går i hele husets længde, og herfra er der en fin udsigt over terrænet mod nord. På reposen er der et mørkt gråt trægulv.

Huset er fuldt møbleret og forsynet med service m.v. Møbler og inventar følger dog ikke med under auktionen, og en eventuel aftale om overtagelse af dette må indgås med ejeren.

Huset er forsynet med et Genvex-anlæg. Det opvarmes med el-varme, er tilsluttet Ho-Oksby Vandværk, og afløbet er mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.

Rundt om hele huset er der en træterrasse, og grunden henligger som en naturgrund. Foran huset er der et større legestativ med gynge, klatrevæg og rutsjebane.

Huset har været udlejet igennem Admiral Strand Feriehuse, men udlejningen er indstillet.

Ejendommen har alene været brugt til privat beboelse og udlejning til fritidsbrug, og der har ikke været drevet momspligtig virksomhed fra ejendommen. Budsummen på tvangsauktionen skal derfor ikke indeholde moms.

Opmærksomheden henledes på, at ovenstående oplysninger til dels er indhentet fra offentlige registre, hvorfor fejl i disse ikke kan gøres gældende mod hverken rekvirentadvokaten eller fogedretten.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 1525400, heraf grundværdi kr. 2950000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rene Thøstesen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-12 kl. 11:30
Retten i Esbjerg

Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Advokaten, Retten i Esbjerg og på www.Itvang.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Ekstra bemærkninger

Besigtigelse af ejendommen vil finde sted fredag, den 06.09.2019 kl. 15.00 efter forudgående aftale med vort kontor. Såfremt ingen har kontaktet advokat Thomas Harder senest dagen før, vil besigtigelsen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 150/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.