5cø, Vandflod by, Oksby, pr. 20-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5cø, Vandflod by, Oksby

Adresse

Kallesmærskvej 23
6857 Blåvand

Ejendommen er et sommerhus beliggende centralt i Blåvand i Varde Kommune. Ejendommen er opført i 2007 i mursten og med tagsten af cement. Ejendommen er beliggende på en 1.848 m² stor grund. Den er pudset udvendig; pudset skaller nogle steder af. Ejendommen har et bebygget areal på 191 m², der alt sammen er boligareal. I ejendommen er der fem soveværelse med hver to senge, køkken/alrum og stue ud i et, pool og spa, to badeværelser, entre, bryggers og et mindre depotrum.

Alle gulve er med mørke fliser, bortset fra værelserne og depotrummet, der er med mørkegrå gulvtæpper. Lofterne er pudsede hvide, og væggene er hvide vandskurede. Midt i huset er der et ovenlysvindue i pyramideform.

Rundt om det meste af huset er der anlagt træterrasser.

Det udvendige murværk trænger til reparation flere steder, og haven omkring husets trænger til pasning.

Der fandtes i huset følgende hårde hvidevarer: køle-/fryseskab mrk. Siemens, kogeplade og ovn mrk. Gram, mikrobølgeovn mrk. OBH Nordica, opvaskemaskine mrk. Bosch, vaskemaskine mrk. Zanussi samt en emhætte af ukendt mrk.

Huset er møbleret, men møbler, service m.v. medfølger ikke under auktionen. Eventuel overtagelse af dette kræver aftale med ejeren af ejendommen.

Ejendommen er forsynet med udvendige døre og vinduer i plast med alu-front. Indvendige døre er af træ.

Ejendommen har været udlejet igennem Admiral Strand Feriehuse, men udlejningen er stoppet, idet forsyningen af både el og vand til huset er afbrudt.

Vandforsyning sker fra Oxby og Ho Vandværk. Varmeforsyning sker ved el-varme og en brændeovn. Afløb er mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.

Ejendommen har alene været brugt til privat beboelse og udlejning som sommerhus, og der har ikke været drevet momspligtig virksomhed fra ejendommen. Budsummen på tvangsauktionen skal derfor ikke indeholde moms.

Opmærksomheden henledes på, at ovenstående oplysning til dels er indhentet fra offentlige registre, hvorfor fejl i disse ikke kan gøres gældende mod hverken rekvirentadvokaten eller fogedretten.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 1337300, heraf grundværdi kr. 2750000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rene Thøstesen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-11 kl. 10:00
Retten i Esbjerg

Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Advokaten, Retten i Esbjerg og på www.Itvang.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Ekstra bemærkninger

Besigtigelse af ejendommen vil finde sted fredag, den 06.09.2019 kl. 16.00 efter forudgående aftale med vort kontor. Såfremt ingen har kontaktet advokat Thomas Harder senest dagen før, vil besigtigelsen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 132/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.