7ar, Holstebro Markjorder Fra Hjerm, pr. 20-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7ar, Holstebro Markjorder Fra Hjerm

Adresse

Vølundsvej 85
7500 Holstebro

Ejendommens areal udgør ifølge tingbogen 720 m², heraf vej 0 m².
Ejendomsværdi pr. 01.10.2018 kr. 1.550.000, heraf grundværdi kr. 370.500.

Ejendommen er beliggende i byzone.

Ejendommen består ifølge BBR af følgende bygninger:

Bygning 1:
Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) opført i 1968, til-/ombygningsår 1986. Opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med tag i fibercement, herunder asbest (bølge- eller skiftereternit). Bebygget areal udgør 187 m², heraf indbygget udestue på 23 m². Samlet boligareal udgør 164 m².

Varmeforsyning: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg).

Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt).

Afløbsforhold: Separatkloakeret: spildevand + tag- og overfladevand.

Bygning 3:
Garage i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med tag af fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifereternit). Bebygget areal: 31 m².

Beskrivelse Vølundsvej 85:
Ejendommen facade fremstår som delvist vandskuret murstenshus, med delvise afskalninger samt delvist med træfacade. Huset har et mørkt/gråt tag og en tilhørende have. Herudover er der tilbygget en carport i træ med tilhørende skur i forbindelse med huset.

Vinduerne i huset er af træ og nogle er hvidmalede. Hoveddørene er med træbeklædning. Huset har lyse trælofter i hele huset. I udestuen er der plast-tag.

Husets entré har lyse klinker på gulvene samt lysbrune vægge. Herfra er der adgang til køkkenet mod venstre. Køkkenets gulv består af mørke klinker. Køkkenet er opdelt med en halvmur der afgrænser fra køkkenet og over mod et lille spiseområde. Køkkenet består af hvide træskabe med en mørk bordplade. I køkkenet er der registreret en Smeg ovn, Ide Line mikroovn, Gram køleskab og en Bosch opvaskemaskine.

Fra køkkenet er der adgang til et bryggers med lysegrå klinker bordplads, vaskeplads, hvor der er registreret Zanussi vaskemaskine og tørretumbler samt en håndvask. Fra bryggerset er der udgang til haven.

Fra køkkenet er der desuden adgang til en stue/spisestue, der består af 2 stuer. Stuerne har trægulve og lyse vægge samt adgang til en udestue og udsigt til haven.

Udestuen har gule murstensvægge ind mod huset og træfacade og vinduer ud mod haven. Gulvet består af et reb-lignende materiale der er lagt ovenpå nogle fliser. Fra udestuen er der direkte adgang til haven/terrassen.

Fra entreen mod højre, er der adgang til husets værelsesafdeling. Her kommer man ind i en aflang fordelingsgang med lyst, gråt gulvtæppe, hvorfra der er adgang til 4 værelser og et badeværelse.

Badværelset ligger for enden af fordelingsgangen nærmest entreen, har mørke klinker på gulvet, lyse klinker på væggene, et Ifö toilet, en bruseniche og en lyst skabsarrangement med en mørk bordplade/håndvask og tilhørende spejl, samt materede vinduer ud mod indkørslen.

Herudover er der adgang til 3 almindelige værelser, med vinduer ud mod vejen. Yderligere er der for enden af fordelingsgangen et værelse med indbygget walk in closet og direkte adgang til udestuen samt vinduer ud mod udestuen. Alle værelserne har gulvtæppe i varierende grå nuancer.

I kort afstand fra huset, er der adgang til et grønt område med mindre søer, stisystem mv.

Der må udover almindelig vedligeholdelse forventes forskellige istandsættelses- og reparationsopgaver.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke byggesagkyndig, ejerens oplysninger samt offentlige registre, så som eks. BBR-meddelelse, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.
Interesserede liebhavere opfordres til at foretage besigtigelse af ejendommen. Fremvisning af ejendommen kan i god tid inden auktionens afholdelse aftales ved henvendelse til Spektrum Advokater, advokat Sune Bækgaard Sørensen eller Anne Hald på telefonnummer 97 22 20 50.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 370500, heraf grundværdi kr. 1550000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Karsten Lynge Skovsted

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Ringkjøbing Landbobank A/S

Torvet 1
6950 Ringkøbing

Auktionsbekendtgører

Advokat Sune Bækgaard Sørensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-11 kl. 09:30
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum Advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 10A-204/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.