8es, Overlund by, Asmild, pr. 20-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8es, Overlund by, Asmild

Adresse

Asmild Vænge 71
8800 Viborg

Beboelsesejendom.

Tinglyst areal 837 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 2007. Ydervæggene er i hvidmalet træ, tagdækningen er sorte teglsten, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 180 m², hvoraf 30 m² er indbygget carport og 10 m² er indbygget udhus. Hertil kommer 57 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 197 m², jf. BBR-meddelelsen.

Boligen indeholder i underetagen en entré, 2 badeværelser, 3 værelser samt et større køkken alrum. Entréen, køkkenalrummet og de to badeværelser er belagt med mørkt klinkegulv, mens der er trægulv i værelserne. Overetagen indeholder en tv-stue og et større værelse, der begge er med trægulv.

Fra entréen, der fungerer som fordelingsgang, gives adgang til 2 af værelserne, ligesom der gives adgang til køkkenet, det ene badeværelse og ejendommens overetage. Badeværelset indeholder et spabad, der ifølge lejeren er defekt.

Køkkenalrummet, der er u-formet, er stort og rummeligt og indeholder bl.a. en stor køkkenø, et stort køle-/fryseskab, komfur og ovn. Såvel køkkenøen som resten af køkkenet er med mørk stenbordplade. Fra køkkenalrummet er udgang til ejendommens overdækkede, træbelagte terrasse. Der er tillige adgang til underetagens sidste værelse, hvorfra der er adgang til ejendommens andet badeværelse.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Lejeren har oplyst, at vinduer er utætte, hvorfor der er skimmelsvamp i vindueskarmene, at gulvvarmen og spabadet er defekt, og at hoveddøren skal skiftes.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Huslejenævnet har ved afgørelse af 06.11.2018 fastslået en huslejenedsættelse på kr. 5.000 pr. måned, indtil en række mangler ved lejemålet er udbedret. Udlejer er af den opfattelse, at manglerne er udbedret og har nedlagt påstand om betaling af kr. 60.000. Lejer bestrider at udbedring har fundet sted og har nedlagt selvstændig påstand om tilbagebetaling af kr. 92.500 i leje fra lejemålets start. Der verserer derfor en boligretssag herom. Auktionskøber kan således blive mødt med dette tilbagebetalingskrav samt evt. sagsomkostninger, hvorfor der er reserveret et anslået beløb på kr. 101.500 under størstebeløbet, således at der sammen med det af lejer betalte depositum, kr. 28.500 er medtaget i alt kr. 130.000 under størstebeløbet for så vidt angår lejeretlige krav.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6725

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 415000, heraf grundværdi kr. 2350000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

TT Invest Danmark ApS

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
c/o Dahl Advokatfirma
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-10 kl. 10:00
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatfirma

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6725

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 03.09.2019 kl. 09.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6725

Retskreds

AS 2-183/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.