8aæ, Tistrup by, Tistrup, pr. 20-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8aæ, Tistrup by, Tistrup

Adresse

Møllegade 21
6862 Tistrup

Ejendommen er et byhus beliggende centralt i Tistrup i Varde Kommune. Grundarealet er på 473 m², og husets bebyggede areal er på 107 m², hvortil kommer en udnyttet tagetage på 56 m², således at boligarealet udgør i alt 163 m². Huset er opført i 1908, og der er sket en til- eller ombygning i 2002. Huset er sammenbygget med nabobygningen mod vest.

På ejendommen står der endvidere et havehus, som ikke er registreret i BBR. Størrelsen af denne bygning kendes ikke. Havehuset er opført i træ med tag af betontagsten.

Hovedhuset er opført i røde mursten med tag af bølgeeternit. Det opvarmes med fjernvarme og er tilsluttet privat alment vandværk. Ejendommen er fælleskloakeret.

Huset er indrettet med en lille entre med opgang til første sal ad en trætrappe, adgang til en gang indtil køkken og til den ene stue. Derudover er der et badeværelse med bruser, køkken og to stuer en suite. I bagbygningen er der et stort bryggers og et soveværelse. Fra bryggerset er der udgang til haven med en stor flisebelagt terrasse. I entre, køkken, badeværelse, bryggers og soveværelse er der flisegulv, og i stuerne er der plankegulv.

Væggene er tapetserede, og lofterne er stuklofter (eller lignende). I soveværelset er der dog vandskurede vægge og pudset loft.

Loftsetagen er indrettet med en repos og to mindre værelser og et stort værelse. Reposen og det store værelse er med gulvtæpper, og de to små værelser er med trægulve. Skråvæggene er træ, og øvrige vægge er tapetserede. Der er loft til kip på repos og i det store værelse.

Vinduerne er termoruder i træ.

Ved besigtigelsen forefandtes følgende hårde hvidevarer, som tilhører ejeren: kogeplade mrk. Siemens, ovn mrk. Gorenje, køleskab mrk. Vestfrost, opvaskemaskine mrk. Siemens og emhætte mrk. Blomberg.

Ejendommen er udlejet. Lejen udgør ifølge lejer kr. 72.000. Derudover betaler lejer á conto for vand kr. 600 pr. måned. Lejer har betalt et depositum på kr. 12.000. De hårde hvidevarer, som står i bryggerset, tilhører ifølge lejer dem. Lejekontrakten er vedlagt som bilag. Ejendommen opråbes med respekt af den utinglyste lejekontrakt.

Ejendommen har alene været brugt til privat beboelse, og der har ikke været drevet momspligtig virksomhed fra ejendommen. Budsummen på tvangsauktionen skal derfor ikke indeholde moms.

Opmærksomheden henledes på, at ovenstående oplysning til dels er indhentet fra offentlige registre, hvorfor fejl i disse ikke kan gøres gældende mod hverken rekvirentadvokaten eller fogedretten.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 127900, heraf grundværdi kr. 500000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mogens Elbæk Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-11 kl. 11:30
Retten i Esbjerg

Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Advokaten, Retten i Esbjerg og på www.Itvang.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Ekstra bemærkninger

Besigtigelse af ejendommen vil finde sted onsdag, den 04.09.2019 kl. 15.30 efter forudgående aftale med vort kontor. Såfremt ingen har kontaktet advokat Thomas Harder senest dagen før, vil besigtigelsen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 129/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.