1cd, Rødby Markjorder, pr. 20-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1cd, Rødby Markjorder

Adresse

Strandagervej 4
4970 Rødby

Beboelsesejendom.

Tinglyst areal 1.184 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i udbygget villakvarter i udkanten af Rødbyhavn. Huset er opført med ydervægge af tegl, og taget er belagt med skifereternit. Huset er forsynet med termovinduer.

Huset indeholder: Entré. Køkken med hvidmalede elementer og spiseplads. Vinkelstue med brændeovn. Toilet. 3 værelser. Badeværelse med klinker og bruser.

Huset trænger generelt inde som ude til istandsættelse. Der er en vandskade på loft i entré (ifølge ejer er der tale om en ældre skade, som er udbedret). Rude i terrassedør er smadret. Tagrender og nedløbsrør skal udskiftes. På skorstenen er der frostsprængninger. Der ses hul i vindue i køkken.

Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Voss keramisk kogeplade, emhætte, Bosch opvaskemaskine, Asko køleskab, Gorenje vaskemaskine og Voss ovn. Ovnen er udtaget fra dens normale placering, og det vides ikke, om denne fungerer.

På ejendommen er desuden opført garage.

Udenomsarealerne fremstår som forhave og baghave med flisebelagt areal. Haven fremstår generelt uplejet.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af et energimærke gyldigt 5 år fra 01.11.2010. Energimærket er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at energimærket alene er udtryk for den sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for hans besigtigelse heraf. Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i rapporten nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvist gennemført.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten ligeledes modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 30.04.2011. Henset til tilstandsrapportens alder og eventuel efterfølgende arbejder på ejendommen, er rapporten ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Iflg. BBR

Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1

Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1967. Til-/ombygningsår: 1975. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1.

Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifer-eternit). Bebygget areal 170 m². Samlet bygningsareal 170 m². Samlet boligareal 170 m². Samlet kælderareal 55 m². Heraf kælderareal < 1.25 m, 55 m².

Antal værelser: 4. Antal toiletter: 2. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg).

Bygningsnr.: 2

Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: Ukendt. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifer-eternit). Bebygget areal: 16 m².

Oplysninger om grunde:

Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6669

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 211700, heraf grundværdi kr. 760000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jan Troels Dengsø Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Njord Law Firm

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-04 kl. 09:00
Retten i Nykøbing Falster
Retssal J
Vestensborg Allé 8
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Njord Law Firm

Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6669

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Tilmelding til fremvisning skal ske til Sussanne Almann Simonsen på e-mail: sas@njordlaw.com med angivelse af sags nr. 510742-223892/sas

Retskreds

AS 4-299/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.