48b, Sdr. Nissum Mark, Sdr. Nissum, pr. 20-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

48b, Sdr. Nissum Mark, Sdr. Nissum

Adresse

Røllikevej 200
6990 Ulfborg

Ejendommens areal udgør ifølge tingbogen 17.940 m², heraf vej 2.482 m².
Ejendomsværdi pr. 01.10.2018 kr. 1.950.000 heraf grundværdi kr. 507.000.

Der er noteret strandbeskyttelse på en del af matriklen (9.707 m²).

Ejendommen er beliggende i sommerhusområde.

Ejendommen består ifølge BBR af følgende bygninger:

Bygning 1:
Sommerhus opført i 2005, opført i træbeklædning med tag i cementsten. Bebygget areal udgør 190 m², heraf samlet bolig areal 190 m². Overdækning (ikke del af bebygget areal) 26 m².

Varmeforsyning: Elovne, elpaneler.
Opvarmningsmiddel: Elekricitet.
Vandforsyning: Privat alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: Mekanisk rensning med nedsivningsanlæg med tilladelse.
Udledningstilladelse: Der foreligger tilladelse.

Bygning 2:
Udhus opført i 1950 i letbeton (lette blokstem, gasbeton) med stråtag. Bebygget areal: 48 m². Ingen varmeinstallation. Bygningen kunne ikke konstateres ved besigtigelsen.

Bygning 3:
Udhus opført i 1950 i letbeton (lette bloksten, gasbeton) med stråtag. Bebygget areal: 50 m². Ingen varmeinstallation. Bygningen kunne ikke konstateres ved besigtigelsen.

Bygning 4:
Garage opført i 2005 i træbeklædning med tag af cementsten. Bebygget areal: 58 m², heraf indbygget udhus på 15 m². Ingen varmeinstallation.

Sagsnr.: 17366-0180

Beskrivelse Rølikevej 200, Nørhede 6990 Ulfborg:

Ejendommen består af et mørkbrunt rundtømmerhus/bjælkehus med sorte tagsten og en separat dobbeltgarage. Alle husets vinduer og døre er af træ.

Garagen består af en dobbeltgarage med 2 porte og plads til 2 biler. I forlængelse af garagen er der en bar/festlokale med egen indgang. Baren/festlokalet har mørke klinker, indbygget bar samt adgang til et toilet med håndvask. Garagen og baren/festlokalet har samme mørke farve på væggene inde som ude.

De indvendige vægge i selve huset i stueplanen består af rundtømmeret, dog i en lysere farve bortset fra det ene badeværelse der har samme mørke farve som udvendigt, og det andet badeværelse der har almindelige lyse vægge.

Husets entre indeholder både skab- og vaskeplads samt en håndvask, har mørke klinker og loft til kip.

Fra entréen er der til venstre adgang til et badeværelse, der har delvist mørke og delvist lysebrune klinker på gulvet og et lyst træloft. I badeværelset er registreret et Gustavsberg toilet, et hvidt badeværelsesmodul med håndvask, skabsplads og spejl, samt en Westerberg brusekabine med siddeplads.

Fra entréen er der ligeledes adgang til sommerhusets køkken. Bortset fra sommerhusets andet badeværelse består resten af gulvet i sommerhusets stueplan herfra af lysbrune klinker.

Køkkenet er med lyse elementer og med en lysgrå bordplade. Der er i køkkenet registreret keramisk kogeplade mrk. Siemens, der både har almindelige kogeplader samt 2 gasblus. Yderligere er der registreret et Major køleskab, Siemens opvaskemaskine, Bosch ovn og en Thermex emhætte.

Fra køkkenet er der en halvmur ind mod spiseområdet, og direkte udsyn ind til stueområdet der ligger i umiddelbar forlængelse heraf. Til højre for køkkenet er der et indhak, der kan ligeledes kan indrettes og udnyttes.

Umiddelbart til højre for køkkenet, er der adgang til et soveværelse med en skabsvæg.

Fra køkkenet er der direkte adgang til spiseområdet. Herfra er der en trætrappe op til husets 1 sal, der er loft til kip, samt et vinduesparti ud mod terrassen, med direkte adgang hertil. I direkte forlængelse heraf ligger stueområdet, der ligeledes har loft til kip.

Fra stueområdet er der direkte adgang til en overdækket træbeklædt terrasse.

Fra spiseområdets højre hjørne set fra entréen, er der adgang til 2 værelser med skabe.

Yderligere er der adgang til et badeværelse, der har samme mørke klinker som i entreen. Fra badeværelset er der dør med direkte udgang. I badeværelse er registreret en Ssww brusekabine og et Ssww spa, et Gebereit væghængt toilet, en håndklædetørrer og et hvidt badeværelsesmodul med håndvask og skabsplads samt spejl.

Sommerhusets 1. sal består af en indvendig balkon med udkig over køkken/spieseområde/stuen. Herfra er der adgang til 2 mindre rum uden vinduer med skrå vægge. Der er ligeledes adgang til 2 rum der ligger i forlængelse af hinanden, hver med vindue i gavlen af huset. Disse har også skrå vægge. Hele 1. salen har trægulv.

Udover sommerhuset og garagen på ejendommen, består ejendommen også af en større have og udenomsarealer der dels ligger i umiddelbar forlængelse af huset og dels et areal beliggende ned mod vandet der ligeledes tilhører matriklen, om end øvrige har færdselsret hertil.

Der vil efter nuværende ejers opfattelse være mulighed for at udstykke en eller flere sommerhusgrunde fra ejendommen. Hvorvidt dette kan lade sig gøre og/eller der kan meddeles tilladelse til en sådan eventuel udstykning er ikke undersøgt af rekvirenten. Interesserede liebhavere opfordres til selv at undersøge denne mulighed i det omfang det måtte have interesse og være relevant for den enkelte liebhaver.

Sommerhuset har efter det oplyste ikke fungeret til udlejning.

Der må udover almindelig vedligeholdelse påregnes enkelte reparations- og istandsættelsesopgaver.

Bygnings nr. 2 og 3 som er nævnt i BBR kunne som også anført ovenfor ikke konstateres på ejendommen ved besigtigelsen..

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke byggesagkyndig, ejerens oplysninger samt offentlige registre, så som eks. BBR-meddelelse, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Interesserede liebhavere opfordres til at foretage besigtigelse af ejendommen. Fremvisning af ejendommen kan i god tid inden auktionens afholdelse aftales ved henvendelse til Spektrum Advokater, advokat Sune Bækgaard Sørensen eller Anne Hald på telefonnummer 97 22 20 50.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 507000, heraf grundværdi kr. 1950000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Karsten Lynge Skovsted

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Ringkjøbing Landbobank A/S

Torvet 1
6950 Ringkøbing

Auktionsbekendtgører

Advokat Sune Bækgaard Sørensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-11 kl. 09:00
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Sune Bækgaard Sørensen

Poulsgade 6
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Sune Bækgaard Sørensen
Spektrum advokater
Poulsgade 6
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 10A-152/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.