2bv, Bur by, Bur, pr. 27-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

2bv, Bur by, Bur

Adresse

Bygaden 5
7570 Vemb

Beboelsesejendom.

Tinglyst areal 714 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1952. Ydervæggene er i mursten, og tagdækningen er i tegl. Bebygget areal udgør 109 m², hvoraf indbygget udestue udgør 21 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 88 m².

Boligen indeholder entré/fordelingsgang med adgang til køkken, stue, badeværelse, to værelser og trappe til kælder.

Køkkenet er med laminatgulv - ligesom den resterende del af stueetagen - og har mørke køkkenelementer. Køkkenet indeholder Siemens ovn og kogeplade og en Bosch opvaskemaskine. Køkkenet er i samme rum som stuen, men placeret således, at der er en opdeling mellem køkken- og stueafsnittet. Fra køkkenet er der udgang til udestuen, som er med trægulv og adgang til haven. Badeværelset indeholder toilet, vask og bruseniche. Det ene af de to værelser har udkig til haven, mens det andet værelse har udgik til vejen.

Trappen i fordelingsgangen fører ned til kælderen, hvor der er et vaskerum med linoleumsgulv indeholdende en Bauknecht tørretumbler og en Samsung vaskemaskine. I forlængelse af vaskerummet er et opbevaringsrum med gulvtæpper. I kælderen er der desuden yderligere et opbevaringsrum, fordelingsgang i forbindelse med bagdøren med flisegulv, og et større rum med gulvtæpper.

Udenomsarealet er primært udlagt til græs, hvortil der er et drivhus. Udenfor er desuden en garage i mursten, og et redskabsrum i forlængelse heraf.

Ejendommen opvarmes via centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er fælleskloakeret: spildevand + tag- og overfladevand.

Ejendommen er udlejet, men lejer er ikke i besiddelse af en lejekontrakt. Lejer oplyste desuden om ejendommen, at der kommer vand i kælderen, når det regner.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6759

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 71900, heraf grundværdi kr. 530000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jesper Svalgaard

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Helle Horslund Kristiansen
Dahl Herning Advokataktieselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Dahl Herning Advokataktieselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-11 kl. 06:00
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Herning Advokataktieselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6759

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 10A-201/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-28 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.