65m, Elling by, Elling, pr. 27-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

65m, Elling by, Elling

Adresse

Skagensvej 224
9900 Frederikshavn

65t, Elling by, Elling

Adresse

Skagensvej 224
9900 Frederikshavn

Ejendommen matr. nr. 65 m og 65 t Elling by, Elling, beliggende Skagensvej 224, 9900 Frederikshavn, med et tinglyst areal på 1139 m², heraf vej 0 m² og en ejendomsværdi pr. 01.10.2018 på kr. 810.000, heraf grundværdi kr. 45.600, er en fritliggende ejendom, der ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1927 og med til/-ombygning i 1962 og er med et bebygget areal på 167 m², hvoraf boligarealet er 207 m², jf. BBR-meddelelsen.

Ejendommen indeholder i stueplan, bryggers, fyrrum, fordelingsgang med trætrappe med adgang til 1. salen, nyere badeværelse med bruseniche og spabad, værelse, vinkelstue, nyere køkken samt yderligere en stue.

1. salen der er registreret med et samlet areal på 80 m², hvoraf 40 m² er udnyttet, jf. BBR-meddelelsen, indeholder fordelingsrepos og 3 værelser. Ét af værelserne fremstår ufærdigt og under modernisering. Ejer har, og det har rekvirenten kun fra vedkommende, oplyst om visse utætheder i tagkonstruktionen samt over vindue i værelse med skråloft i stueetagen. Ejer oplyser at fyret aktuelt ikke fungerer.

Bryggers er med klinker og skabe, der er malet sorte og med grå laminatbordplade.

Fordelingsgangen er med samme klinker som anført i bryggers og der er indbyggede skabe. Der er endvidere toilet med sorte klinker på gulvet, spabad og med muret bruseniche og med et skabsarrangement. Forenden af fordelingsgangen er et ikke færdiggjort rum, der fremstår med gulvtæppe og tapetserede vægge. Overalt i ejendommen er der trælofter.

Yderligere i ét af værelserne i stueetagen er et soveværelse med skrålofter, lyst trægulv og udgang til haven mod Skagensvej.

Via 2 trappetrin kommer man op til ejendommens køkken. Det er et nyere køkken med skabe i lyst træ og greb i rustfrit stål. Samme klinker som i bryggers og fordelingsgang. Der blev forefundet en Smeg ovn, Smeg gasblus og en lofthængt emhætte.

Endvidere er der en opholdsstue der vender ud mod Skagensvej og med lyst trægulv. I fyrrummet er der installeret et stokerfyr der som nævnt aktuelt er defekt.

Fordelingsgangen er med trappe til 1. salen. Trappen er belagt med gulvtæppe. Fra trappen kommer man til en repos der er med skråvægge og gulvtæppe. Endvidere et rum med trægulve og en gennemgribende muret søjle, træ på væggene og træloft. Træet på væggene er malet lysegråt. Fra repos skabes adgang til en lille gang, hvor der er sortmalede indbyggede skabe af ældre dato. Endvidere et værelse, hvor der er påbegyndt en renovering, men fremstår ufærdigt. Til sidst for enden af gangen et stort værelse med gulvtæppe, hvidmalet træ på væggene og hvidt loft.

Udenfor er der 2 større skurer af ældre dato.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis, BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 45600, heraf grundværdi kr. 810000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Brian Olesen m.fl.

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-02 kl. 09:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske torsdag den 26.09.2019 kl. 15.30 efter forudgående tilmelding til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk senest tirsdag den 24.09.2019 før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS AUKT-248/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-28 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.