32, Augustenborg Ejerlav, pr. 27-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

32, Augustenborg Ejerlav

Adresse

Stavensbølgade 5
6440 Augustenborg

Tinglyst areal 709 m², heraf vej 0 m². Ifølge BBR udgør det bebyggede areal 248 m².

Ejendommen er en blandet beboelses- og erhvervsejendom, i BBR anført som kategori 322, bygning til detailhandel, opført i tegl, der er hvidmalet og med tegl- og eternittag beliggende på hovedgaden i Augustenborg.

Stueetagen er indrettet til drift af bageri og er lejet ud til et selskab, der driver bageri for en månedlig husleje på kr. 6.000 ekskl. evt. moms, mens lejer selv betaler forbrugsafgifterne. Der foreligger lejekontrakt, hvorefter der ikke er betalt depositum. Lejen reguleres ifølge lejekontrakten hvert år med kr. 1.000 pr. måned, første gang 01.01.2020. Lejemålet er uopsigeligt fra udlejers side til fraflytning med udgangen af december 2024.

Ifølge lejekontrakt og BBR udgør lejemålet i stueetagen 248 m² og er indrettet med butik, lille fordelergang med adgang til pakkerum, kontor, vaskerum med hvidevarer (ældre Aeg og Bosch vaskemaskine/tørretumbler), toilet uden bad, opgang til lejlighed på 1. sal, lille lagerrum, bageri og lagerrum i tilknytning til bageri. I tilknytning til stueetagen er der baggård befæstet med Holmegårdsten, overdækket areal med større redskabsrum/depotrum, samt yderligere mindre depotrum/maskinrum. Ifølge BBR er der et overdækket areal på 70 m².

1. salen består af trapperum til 1. sal med laminattrapper, repos med laminatgulv med adgang til 3 værelser med trælofter og laminatgulve/gulvtæpper, badeværelse med toilet og brus og nyere gulvklinker, gang med adgang til kombineret køkken og stue med laminatgulv.

Stuen har udgang til stor træterrasse, der er i dårlig stand. Fra stuen er der mindre fordelergang til særskilt værelsesafdeling med 3 værelser med hhv. laminatgulv og gulvtæpper. Hårde hvidevarer i lejligheden, i form af Siemens ovn, Siemens kogeplader og Scandomestic emhætte, tilhører efter det af rekvisitus oplyste ikke konkursboet. Der er alene adgang til beboelseslejligheden fra bageriet.

1. salen er af kurator udlejet til tidligere indehaver af bageriet for kr. 3.500 pr. måned ekskl. forbrug. Der er ikke udarbejdet lejekontrakt, og der er ikke indbetalt depositum.

Auktionen omfatter som udgangspunkt tillige bagerinventar i det omfang, det tilhører sælger, hvilket rekvirenten ikke indestår for.

Liste over inventaret indleveres til fogedretten senest 7 dage før auktionen, jf. RPL § 568, stk. 1. Det bemærkes, at inventar umiddelbart før konkursen er overdraget til lejerselskabet, og at der derfor kan være tvist om ejerskabet til dette, hvilken tvist køber i givet fald har ansvaret for udfaldet af, idet rekvirenten ikke har søgt afklaring heraf. Det er rekvirentens opfattelse, at inventaret tilhører boet, da bageriinventaret er omfattet af pantet efter tinglysningslovens § 37, og ingen panthaver har frigivet inventaret fra pantet i forbindelse med overdragelsen af bageriet inden konkursen. Rekvirenten og panthaver er uden ansvar for inventar og ejerskabet hertil.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, men bageriet har naturgas og el som procesenergi, alt ifølge BBR. Ejendommen er tilsluttet alment vandforsyningsanlæg og har separatkloakeret spildevand og tag- og overfladevand ifølge BBR. Beskrivelsen er baseret på grundlag af en besigtigelse foretaget den 27.06.2019 af kurator, advokat Søren Nygaard samt BBR-ejermeddelelsen, hvis rigtighed rekvirenten ikke indestår for.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 215500, heraf grundværdi kr. 1200000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Konkursboet Klaus Høhrmann

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Søren Nygaard

Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg

Auktionsbekendtgører

Advokat Søren Nygaard

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-12 kl. 09:30
Retten i Sønderborg
Fogedretten
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Søren Nygaard

Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Søren Nygaard

Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 330.000. Der er udarbejdet liste over inventar, der efter rekvirentens opfattelse er omfattet af pantet, jf. RPL § 568. For aftale om besigtigelse, bedes henvendelse rettet til hf@advokatnygaard.dk eller på tlf.nr. 7930 1530.

Retskreds

AS 6-245/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-28 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.