30ay, Hvidovre by, Strandmark, pr. 28-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

30ay, Hvidovre by, Strandmark

Adresse

Stentoftevej 52
2650 Hvidovre

Beboelsesejendom.

Tinglyst areal 600 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er rigtigt godt beliggende i Strandmarkskvarteret i Hvidovre med kort afstand til havnen og Hvidovre Strandpark. Huset fremstår med ydervægge i gasbeton med skalmuring, og taget er belagt med bølgeeternit på hovedhus og tagpap på garagen. Husets vinduer er hvidmalede trævinduer med lavenergiglas. Opvarmning sker med naturgasanlæg.

Huset er indrettet med: Entré med klinker, 2 værelser under opførelse i tidligere garage, hvor der mangler gulv og finish, fordelingsgang, stue med udgang til have, terrasse og overdækket terrasse, spisekøkken fra 2012 med hvide fyldningslåger (Hth), pænt badeværelse med hvid mosaik på væggene og mørke gulvklinker (ca. år 2012), bruseniche og vaskesøjle. Huset har parket- og klinkegulve og lofterne er trælofter og gipslofter.

Ved besigtigelsen kunne konstateres følgende hårde hvidevarer: Siemens kogeplade, emhætte, Siemens ovn, indbygget Siemens opvaskemaskine, Indbygget Siemens køle-/fryseskab, Siemens vaskemaskine samt Aeg tørretumbler. Ejendommen fremstår i god vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt. På ejendommen findes 17 m² tidligere garage under ombygning til beboelse. Det vides ikke, om relevante myndighedsgodkendelser foreligger. Udenomsarealerne er udlagt i lukket have med græs og flisebelagte terrasser både i forhave og baghave.

Der er pligt til medlemskab af Grundejerforeningen Lodsgården.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder lokalplan og kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Der er forbud mod opvarmning med el og forblivelsespligt til naturgas. Der er områdeklassificering som lettere forurenet, men matriklen er ikke kortlagt. Der er i BBR registreret en olietank fra 1980, og der er tinglyst en servitut om pligt til at fjerne denne, såfremt kommunen måtte ønske dette. Det vides ikke, om olietankbekendtgørelsens regler er opfyldt.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 14.10.2010 og energimærke, gyldigt 5 år fra 14.04.2010. Henset til rapporternes alder og eventuel efterfølgende arbejder på ejendommen, er materialet ikke vedlagt salgsopstillingen. Materialet kan rekvireres ved henvendelse til rekvirenten.

Iflg. BBR

Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1

Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1959. Til-/ombygningsår: 1975. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Letbeton (lette bloksten, gasbeton). Tagdækningsmateriale: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifer-eternit). Bebygget areal 127 m². Heraf indbygget garage 17 m². Samlet bygningsareal 127 m². Samlet boligareal 110 m². Antal værelser: 4. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Energioplysninger: Varmeinstallation: Centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr. Opvarmningsmiddel: Flydende brændsel (olie, petroleum, flaskegas).

Bygningsnr.: 2

Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1959. Materialer: Ydervæggens materiale: Letbeton (lette bloksten, gasbeton). Tagdækningsmateriale: Tagpap (med taghældning). Bebygget areal: 17 m².

Oplysninger om grunde:

Vand & afløb: Vandforsyning: Alment. Vandforsynings-anlæg (tidligere offentligt). Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Bemærkninger for grund: Nedgravet olietank på 2.500 L.

Oplysninger om tekniske anlæg

Pr. 01.01.2012 skal oplysninger om olietanke oplyses og registreres i BBR. Derfor er de oplysninger, som kommunen i forvejen har været i besiddelse af, blevet samlet i BBR. Hvis der er uoverensstemmelse mellem olietankoplysningerne på BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, har ejeren pligt til at meddele dette til kommunen.

Anlægsnr.: 1

Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank (Produkt på væskeform). Driftstatus: I drift. Etableringsår: 1980. Størrelsesklasse: 1. Placering: Nedgravet/underjordisk Indhold: Mineralske olieprodukter (Olietankbekendtgørelsens § 6, stk. 1 nr. 13).

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6704

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 1078400, heraf grundværdi kr. 2000000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jesper Egholm

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Njord Law Firm

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-17 kl. 11:00
Retten i Glostrup
Retssal 204
Stationsparken 27
2600 Glostrup

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Njord Law Firm

Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Glostrup og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6704

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Tilmelding til fremvisning skal ske til Sussanne Almann Simonsen på e-mail sas@njordlaw.com med oplysning om sags nr. 510742-223695/sas

Retskreds

AS 87/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.