3a, Tørslev by, Gerlev, pr. 29-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3a, Tørslev by, Gerlev

Adresse

Lyngerupvej 35
3630 Jægerspris

11c, Tørslev by, Gerlev

Adresse

Lyngerupvej 35
3630 Jægerspris

14b, Tørslev by, Gerlev

Adresse

Lyngerupvej 35
3630 Jægerspris

15e, Tørslev by, Gerlev

Adresse

Lyngerupvej 35
3630 Jægerspris

14a, Lyngerup by, Gerlev

Adresse

Lyngerupvej 35
3630 Jægerspris

Tinglyst areal 321.319 m², heraf vej 847 m².

Ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 17.07.2019.

Landbrugsejendomm med 32 hektar jord med diverse hestefaciliteter. Ejendommen er bestående af 2-længet gård af mursten og fibercementtag, herunder asbest, med gårdsplads, hvorfra der er adgang til ejendommens hovedhus, hestestald, garage/værksted samt åben carport på cirka 25 m².

Hovedhusets stueetage er indrettet med flisebelagt entre med mørkebrune fliser og trælofter, hvorfra der er adgang til ejendommens førstesal, toilet med hvide gulv- og vægfliser, kontor med laminatgulv og trælofter, stue med mørkebrune gulvfliser og træloft med adgang til både gårdsplads og have, aflangt alrum/spisestue med indbygget brændeovn, mørkebrune fliser på gulv og trælofter, køkken med brunt linoleumsgulv, vinkelkøkken med hvide låger samt træloft, fra køkken er der adgang til bryggers med bordplade med indbygget vask, grå gulv- og vægfliser samt trælofter og fyr.

Ejendommens førstesal er indrettet stort repos/stue med større vinduesparti med kig ud til gårdsplads og ejendommens arealer og brændeovn, fra repos er der adgang til 3 værelser med laminatgulve og trælofter, garderoberum/walk-in værelse, samt badeværelse lysebrune gulvfliser, hvide terazzofliser på vægge til loft, væghængt toilet, brusekabine samt lysebrunt badmiljø med vask, spejl, 4 underskabe og 2 overskabe.

På besigtigelsestidspunktet konstateres følgende hårde hvidevarer: Tørretumbler mrk. Siemens, vaskemaskine mrk. Aeg, køleskab mrk. Gram, indbygningsovn mrk. Exellent, samt emhætte, kogeplade og fryseskab mrk. ukendt.

Fra gårdsplads er adgang til ejendommens anden længe, som er bestående af stalde med i alt 20 hestebokse samt opbevaringsplads, som anvendes til opbevaring af hesteudstyr for de opstaldede heste. Ejer oplyser, at der p.t. er 8 heste opstaldet på ejendommen. I forlængelse af hestestaldene er flere udgange til udendørsarealer/hestefalde samt en mindre garage/værksted med støbt gulv og plads til opbevaring.

På ejendommen er beliggende ridehus indrettet med barrierer hele vejen rundt, loftsbelysning samt automatisk vandingssystem.

Haven er anlagt med græs og lettere beplantning. I forlængelse af gårdspladsen er indrettet sti til område med maskinhus, hønsehus, større hestefold samt en udendørs ridebane.

Jorden omkring ejendommen er dels indrettet med flere større hestefolde, fredet jordareal bestående af søer og moseområde samt landbrugsjord, som p.t. er forpagtet indtil høsten ud. Ejer oplyser, at det bortforpagtede jord udgør cirka 7 hektar samt at der ikke er indgået en skriftlig forpagtningsaftale.

Der henstår flere mindre produktionsmaskiner, som oplyses at tilhører forpagteren.

Der er indgået en standardlejekontrakt for Dansk Ride Forbund med Fjordlandets Rideklub, som p.t. er sat i bero grundet nærværende omstændigheder. Den indgået standardlejekontrakt vedlægges salgsopstillingen.

Arealer ifølge BBR-meddelelsen:

Bygning 1: 240 m², heraf 170 m² bebygget areal.
Bygning 2: 88 m²
Bygning 3: 72 m²
Bygning 4: 246 m²
Bygning 5: 180 m²
Bygning 7: 1.100 m²

Ejendommen er beliggende i landzone og der er landbrugspligt på ejendommen. Derudover er der registeret igangværende byggesag på ejendommen, jf. vedlagte ejendomsdatarapport herom.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6561

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 1453900, heraf grundværdi kr. 6000000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Lisa Niebuhr, Mogens Peter Rasmussen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Thomas Colstrup
Advodan Næstved
Nygade 9
4700 Næstved

Auktionsbekendtgører

Advodan Næstved

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-24 kl. 10:00
Retten i Hillerød
Lokale H, stuen
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advodan Næstved

Nygade 9
4700 Næstved

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6561

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 5.100.000.

Retskreds

AS 94/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-30 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.