1bæ, Mellerup by, Mellerup, pr. 30-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1bæ, Mellerup by, Mellerup

Adresse

Fjordbakken 29
8930 Randers NØ

Tinglyst areal 895 m², heraf vej 0 m².

Iflg. BBR-ejermeddelelse er ejendommen et fritliggende enfamilieshus opført i 1972 i mursten, der er pudset samt bølgeeternittag. Bebygget areal 198 m², samlet bygningsareal 198 m², samlet boligareal 198 m².

Ejendommen indeholder entre med klinkegulv, gæstetoilet med klinkegulv, nyere køkken med klinkegulv, stor stue med trægulv og brændeovn, gang med klinkegulv, 2 værelser med trægulv og indbygget skab, badeværelse med bruseniche og karbad, bryggers med klinkegulv, værelse med trægulv og soveværelse med tæppe på gulv.

Hårde hvidevarer i køkken: Siemens indbygget mikroovn, Siemens indbygningsovn, Gram ”Amerikaner” køle-/fryseskab, Bosch bordkomfur, emhætte.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af de pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Stor garage samt redskabsskur.

Meget velholdt ejendom med udsigt over Randers Fjord.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende overfor fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende overfor andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.m., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 289200, heraf grundværdi kr. 1150000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Susanne Vinde og Henrik Bjerre Vinde

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit
c/o Lou Advokatfirma
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-25 kl. 11:00
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 1.250.000. Salgsopstilling kan hentes på www.itvang.dk eller www.lou.dk

Retskreds

AS 54-120/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-31 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.