25b, Feldballe by, Feldballe, pr. 30-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

25b, Feldballe by, Feldballe

Adresse

Bakkevænget 17
8410 Rønde

Tinglyst areal 1.037 m², heraf vej 0 m².

Iflg. BBR-ejermeddelelse er ejendommen et fritliggende enfamilieshus opført i 1800 med om/tilbygning i 1978. Ejendommen er opført i gule mursten med bølgeeternittag. Tilbygning med garage opført i gasbeton. Bebygget areal 132 m², samlet bygningsareal 132 m², samlet tagetage 47 m², heraf udnyttet 47 m², samlet boligareal 179 m².

Ejendommen indeholder entre med laminatgulv og træloft, badeværelse med klinker, bruseniche og siddebadekar, ældre køkken, baggang med klinkegulv, viktualierum, værelse med tæppe på gulv, yderligere køkken med klinkegulv, stor stue med tæppe på gulv og trappe til 1. sal.

Første salen indeholder repos og 2 værelser. Det kunne konstateres, at der var en eller anden form for dyr i loftisoleringen.

Hårde hvidevarer i køkken: komfur, Atlas køleskab, emhætte
Hårde hvidevarer i yderligere køkken: 2 stk. vaskemaskiner, tørretumbler, komfur og emhætte.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af de pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt trediemandsrettigheder.

Ejendommen trænger til renovering.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende overfor fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende overfor andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.m., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 264300, heraf grundværdi kr. 1400000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Person med navne- og adressebeskyttelse og Dorthe Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S
c/o Lou Advokatfirma
Østergrave 4
8900 Randers

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-25 kl. 14:00
Retten i Randers
Retssal F
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokatfirma

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling kan hentes på: www.itvang.dk eller www.lou.dk Ny auktion Bud på 1. auktion kr. 50.000.

Retskreds

AS 54-121/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-31 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.