1a, Hallum by, Kvong, pr. 30-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1a, Hallum by, Kvong

Adresse

Neder Hallumvej 61
6800 Varde

Ejendommen består af stuehus og staldbygninger fra et nedlagt landbrug, og der er nu kun et jordtilliggende på 6.426 m². Ejendommen er derfor at betegne som en villa, og da der ikke drives momspligtig virksomhed fra ejendommen, skal budsummen ikke tillægges moms.

Stuehuset er opført i 1898 og til- eller ombygget i 1974. Det har et bebygget areal på 144 m², og ifølge BBR er der yderligere 24 m² udnyttet tagetage. Der er dog aktuelt ingen del af tagetagen, der er udnyttet, og det beboede areal udgør således 144 m². Tagetagens samlede areal udgør ifølge BBR 101 m².

Boligen er indrettet med en entre med adgang til køkken, stue, soveværelse og bad samt trappe til 1. sal. Der er klinker på gulvet og trælofter samt til dels murstensvægge.

Køkkenet er under renovering, idet det meste inventar er fjernet, og væggene henstår med rå mursten.

Der forefandtes ved besigtigelsen følgende hårde hvidevarer: en ovn mrk. Voss, et køleskab mrk. Gram, en opvaskemaskine mrk. Bosch (er ifølge ejer defekt), en fryser mrk. Blomberg samt en vaskemaskine og en tørretumbler mrk. Samsung.

Stuen er med gulvtæppe og træloft, og der er herfra udgang til haven samt adgang til yderligere en stue, som også er under renovering.

Soveværelset er ligeledes med gulvtæppe og træloft, og der er herfra adgang til yderligere et værelse, som ved besigtigelsen var fyldt med indbo, således at det var vanskeligt at se nærmere på rummet.

Badeværelset er relativt stort og indrettet med fliser på gulve og vægge samt træloft. Der er både bruseniche og badekar. Herfra er der endvidere adgang til et pulterrum.

Fra køkkenet er der adgang til en mellem gang mellem stuehus og staldbygning, og her står ejendommens pillefyr, der opvarmer beboelsen. Herfra er der adgang ud i stalden, der henstår ubenyttet med betongulv og hvælvet loft. Staldbygningen har et areal på 405 m² og er opført i 1898 i røde mursten og med tag af bølgeeternitplader. Fra stalden er der adgang til laden. Denne er opført i 1982 i røde mursten og med tag af bølgeeternitplader. Den har et areal på 454 m² og er delvist opdelt i tre rum. I det første rum er der etableret tre hestebokse, mens resten af laden delvist anvendes til opmagasinering.

Derudover er der et maskinhus opført i 1976 med tag og sider af metalplader på et træskelet. Bygningen er i dårlig forfatning. Den har et areal på 180 m². Endvidere er der et lille skur på 16 m² opført i 1898. Det er beregnet til læskur for kvæg og får.

Endelig er der på ejendommen en bygning med en garage til to køretøjer og et lille værksted. Den er opført i 1983 i røde mursten og med tag af bølgeeternitplader, og den har et areal på 50 m², hvoraf værkstedet udgør 11 m².

Ejendommens vandforsyning sker fra privat alment vandværk, og afløb er til septiktank med sivedræn med tilladelse.

Opmærksomheden henledes på, at ovenstående oplysning til dels er indhentet fra offentlige registre, hvorfor fejl i disse ikke kan gøres gældende mod hverken rekvirentadvokaten eller fogedretten.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 140900, heraf grundværdi kr. 910000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kasper Frandsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Auktionsbekendtgører

Retten i Esbjerg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-25 kl. 09:00
Retten Esbjerg

Dokken 1
6700 Esbjerg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Advokaten, Retten i Esbjerg og på www.Itvang.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Harder

Jernbanegade 37
6870 Ølgod

Ekstra bemærkninger

Besigtigelse af ejendommen vil finde sted fredag, den 13.09.2019 kl. 15.30 efter forudgående aftale med vort kontor. Såfremt ingen har kontaktet advokat Thomas Harder senest dagen før, vil besigtigelsen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 151/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-08-31 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.