13d, Lihme by, Lihme, pr. 31-08-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

13d, Lihme by, Lihme

Adresse

Dybdal 2
7860 Spøttrup

Villa i naturskønne omgivelser.

Grundarealet er ifølge tingbogen 4.497 m², heraf 0 m² vej.

Ejendommen er beliggende i Lihme, ca. 20 km fra Skive, til hvilken kommune byen hører til, samt ca. 34 km til Holstebro. Lihme er en landsby med ca. 360 indbyggere i byen og ca. 800 i det naturlige opland. Ikke langt fra ejendommen ligger den lokale Brugs, og der er busforbindelser fra byen til Skive. Nærområdet byder på smuk natur, hvor det især er nærheden til Limfjorden, der bør fremhæves. Der findes daginstitutioner til de mindste i selve Lihme, den nærmeste skole er friskolen i Rødding, og i Spøttrup er der mulighed for fritidsaktiviteter i Spøttrup Kulturhal. Det tager knap tyve minutter at køre til hovedbyen Skive.

Der er er ca. 2 km til den idylliske Gyldendal Havn, hvor man i byen kan nyde god mad i havnens restaurant. Der er tillige kulturhus i byen.

Ejendommen er opført i 1962 og til-/ombygget i 2004 jf. BBR. Ejendommens boligareal er på 162 m² fordelt på 2 etager, og ejendommen indeholder fire værelser, et køkken, to toiletter og to badeværelser i henhold til BBR. Dog kunne det ved besigtigelsen konstateres, at der er 5 væreler i ejd. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 93 m².

Ejendommen er opført i træbeklædning med tag af metalplader jf. BBR.

Udefra bliver man mødt af en sort smedejernsport og af en velanlagt indkørsel med granitskrærver.

Selve ejendommen byder på træplankegulve i alle opholdsrum og klinker med gulvvarme i entre og på badeværelserne.

Ejendommen er indrettet med entré, hvorfra der rundt om hjørnet ligger et bryggers. Herfra går man ind i køkkenet som er indrettet i fransk landstil med hvide over- og underskabe. I stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, er der ligeledes plads til at indrette med et sofaarrangement med plads til hele familien. Fra stuen tilgås de to værelser, der er i stueplan, hvor det ene er med en masse skabsplads samt et badeværelse.

På 1. sal er tre værelser med gode lysindfald og indbyggede skabe. Derudover er der et badeværelse med separat brus. Fra 1. salens repos kan man tilgå en terrasse med udsigt over markerne.

Der til ejendommen en carport på 50 m². Den er opført i 2002 og til-/ombygget i 2004. Carporten har automatisk port, og indenfor forefindes skabsvæg til opbevaring samt brændeovn. Der er deslige et udhus på 15 m², hvor opførelsesår på BBR ikke er anført.

Det fremgår af BBR, at ejendommen opvarmes med elovne, elpaneler, dog kunne det på besigtigelsen konstateres at der ligeledes er en varmepumpe.

Udenfor ser haven fin ud, dog noget tilgroet, og bærer præg af, at ejendommen har stået tom i nogen tid. Taget vurderes at være velholdt og i rigtig fin stand.

Ejendommen anvendes til beboelse (p.t. ubeboet), er beliggende i landzone og ud til privat/fællesvej. Køber er bekendt med og accepterer, at ejendommen er beliggende på privat vej/fælles vej. Omkostninger til vedligeholdelse og renovering af vej kan forekomme.

Som afløbsforhold er der registreret nedsivning til sivedræn med udledningstilladelse jf. ejendomsdatarapport. Der er tillige anført at vandforsyningen for ejendommen er privat, alment vandforsyningsanlæg.

Matriklen er beliggende inden for et område, hvor der er udpeget renseklasser jf. ejendomsdatarapporten. Renseklasse: Reduktion af organisk stof og total fosfor. Ejendommen er ligeledes beliggende i et område med drikkevandsinteresser og i et nitratfølsomt indvindingsområde, jf. ejendomsdatarapporten.

Kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapport kan læses på Skive Kommunes hjemmeside.

Køber skal være opmærksom på, at der p.g.a. midlertidig indefrysningsordning af grundskyld kan være et indefrosset beløb hos kommunen, som hæfter personligt på ejeren af ejendommen. Såfremt beløbet ikke kan opkræves af sælger, falder kravet tilbage til den nye ejer af ejendommen. Køber må således forvente en efteropkrævning heraf. Jf. ejendomsdatarapporten udgør dette beløb pr. 17.07.2019 kr. 328,81. Dog tages der forbehold for beløbets størrelse. For eksakt opgørelse heraf henvises til Skive Kommune.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Endvidere gøres der opmærksom på, at besigtigelsen af ejendommen foretaget af rekvirenten ikke har karakter af byggeteknisk gennemgang og er foretaget uden en byggesagkyndig.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6610

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 156200, heraf grundværdi kr. 610000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jimmy Bundgaard Andersen under konkurs v/kurator, advokat Boris K. Frederiksen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Konkursboet v/advokat Henrik Thørring Elkjær
c/o Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith
Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Auktionsbekendtgører

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-10-03 kl. 10:30
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith

Åboulevarden 49
8000 Aarhus

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6610

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 24.09.2019 kl. 10.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6610

Retskreds

AS 2-240/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-01 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.