14b, Gunderup by, Gunderup, pr. 04-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

14b, Gunderup by, Gunderup

Adresse

Gunderupvej 14
9260 Gistrup

Tinglyst areal 1.775 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1897. Ydervæggene er i hvidmalede mursten, tagdækningen er cementsten, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 279 m², hvortil kommer 105 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 384 m², jf. BBR-meddelelsen. Til ejendommen hører også en garage opført i træ på 45 m².

Ejeren, der er fraflyttet, har, mens denne boede i ejendommen, udlejet halvdelen af ejendommen.

Boligen indeholder således i underetagen 2 køkkener med hhv. komfur, ovn og køle-/fryseskab, hvoraf det ene er et køkken/alrum. I køkken/alrummet er der tillige opvaskemaskine. De hårde hvidevarer er af mærkerne Zanussi, Scandomestic, Blomberg m.fl.

Foruden 2 køkkener indeholder ejendommen i underetagen 1 stue, 6 værelser, 2 badeværelser, 1 toilet, et fyrrum, et disponibelt rum samt et større bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Samtlige af værelserne er med trægulv, mens der er klinkegulv i den øvrige del af underetagen.

Ejendommens overetage består af 4 store værelser med frithængende, hvidmalede spær. Overtagen er opdelt, således at der alene gives adgang til ét af værelserne fra bryggerset, mens der gives adgang til de resterende 3 værelser fra det ene køkken.

Til ejendommen hører en stor, flisebelagt terrasse, hvortil der er udgang flere steder i huset. Herudover er der en mindre flisebelagt terrasse, hvortil der er udgang fra den ene stue.

Ejendommen opvarmes via fastbrændselsfyr og der er gulvvarme i store dele af huset. Vandforsyning sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 263200, heraf grundværdi kr. 2150000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Peer Runge og Rujija Salling

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatfirma
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-24 kl. 11:20
Retten i Aalborg
Retssal 3
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatfirma

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatfirma

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske onsdag den 18.09.2019 kl. 14.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Marianne Dinesen på tlf.nr. 88 91 94 13, eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 16-185/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.