19n, Meløse by, Ll. Lyngby, pr. 05-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19n, Meløse by, Ll. Lyngby

Adresse

Amtsvejen 111
3320 Skævinge

Murermestervilla.

Murermestervilla med eternittag beliggende ud til trafikeret landevej med et samlet boligareal på 125 m² og grundareal på 1.182 m² (jf. BBR og tingbog).

Adgang til ejendommen sker via udvendig trappe, der er i ringe stand. Indgang sker til en fordelingsentré med adgang til ejendommens stue og køkken samt opgang via trappe til 1. salen.

Størstedelen af husets gulve er de originale plankegulve, ligesom også vinduerne er husets originale enkeltglasvinduer.

Køkkenet er delvist renoveret med montering af nyere bordplader, men med delvis anvendelse af de originale køkkenskabe. Køkkenet er installeret med sædvanlige hårde hvidevarer; opvaskemaskine (Siemens), komfur med keramisk kogeplade (Gorenje), emhætte (Systemair) og køle/fryseskab (Hoover).

Ejendommens badeværelse befinder sig i stueetagen med adgang fra entréen og er installeret med karbad. Badeværelset fremstår pænt og ordentligt.

Fra entréen er der via trappe adgang til 1. salens større repos, hvorfra der er adgang til et forældresoveværelse samt to børneværelser.

Fra entréen er der ligeledes adgang til ejendommens kælder, der fremstår original og uistandsat. I kælderen forefindes et ældre oliefyr og olietank, der dog iflg. ejers oplysninger ikke anvendes, da ejendommen forsynes med varme fra et pillefyr.

Den ene af ejendommens garager anvendes til opmagasinering, og den anden garage anvendes til ejerens private autoværksted, hvor der også er installeret en autolift (Stenhøj).

Generelt fremstår huset pænt og ordentligt, men der må dog påregnes nogen istandsættelse, herunder eventuelt udskiftning af ejendommens ældre vinduer.

Det understreges, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på BBR-meddelelse og tingbog samt iagttagelser under besigtigelse og oplysninger fra ejeren den 16.08.2019.

Tinglyst areal 1.182 m², heraf vej 0 m².

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6807

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 235600, heraf grundværdi kr. 1550000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jakup Larsen, Anja Matras Gullaksdottir

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Hillerød Kommune (skyldig ejendomsskat) v/advokat Carl Gustaf Jespersen
August Jørgensen Advokater
Roskildevej 10A
3400 Hillerød

Auktionsbekendtgører

August Jørgensen Advokater

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-24 kl. 09:20
Retten i Hillerød
Lokale H
Søndre Jernbanevej 18B
3400 Hillerød

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


August Jørgensen Advokater

Roskildevej 10A
3400 Hillerød

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hillerød og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6807

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 231/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.