11f, Sandager by, Gislev, pr. 05-09-2019

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

11f, Sandager by, Gislev

Adresse

Sandagervej 30
5854 Gislev

16g, Sandager by, Gislev

Adresse

Sandagervej 30
5854 Gislev

Tinglyst areal matr. nr. 16 g Sandager by, Gislev: 39.276 m², heraf vej 0 m².

Tinglyst areal matr. nr. 11 f Sandager by, Gislev: 37.952 m², heraf vej 0 m².

Beskrivelse af Sandagervej 30, 5854 Gislev:

Landbrugsejendom med tilhørende mose og fredskov.

Oplysninger ifølge BBR:

Bygning 1 (stuehus til landbrugsejendom): Opført: 1862. Om/tilbygget: 1998. Bebygget areal 153 m². Boligareal 246 m², fordelt på 153 m² stueetage og 93 m² udnyttet tagetage. Samlet tagetageareal 93 m².

Bygning 2 (bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign.): Opført: 1862. Om/tilbygget: 2003. Bebygget areal 128 m². Samlet erhvervsareal 128 m².

Bygning 3 (bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign.): Opført: 1862. Bebygget areal 83 m². Samlet erhvervsareal 93 m².

Bygning 5 (bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign.): Opført: 1897. Bebygget areal 63 m². Samlet erhvervsareal 63 m².

Bygning 6 (bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, gartneri, råstofudvinding o. lign.): Opført: 1927. Bebygget areal 29 m². Samlet erhvervsareal 29 m².

Bygning 7 (bygning til kontor, handel, lager, herunder offentlig administration): Opført: 2005. Bebygget areal 91 m². Samlet erhvervsareal 91 m².

Bygning 9 (garage). Opførelsesår ukendt. Bebygget areal 11 m².

Ifølge BBR er der herudover en portindkørsel på 18 m², et havehus samt et drivhus på 18 m².

Det kunne ved besigtigelsen ikke konstateres, hvorvidt der forefindes et drivhus, hvorfor der tages forbehold herfor.

Garage (bygning 9) eksisterer ikke. Ifølge ejer er der tidligere blevet søgt om, og givet tilladelse til, at opføre en garage. Garagen er dog aldrig blevet opført.

Ifølge BBR er bygning 4 og 8 udeladt. Det kunne ved besigtigelsen ikke konstateres, hvorvidt disse bygninger på noget tidspunkt har eksisteret.

Det skønnes, at der er en fejl i BBR i forhold til bygning 3, idet det bebyggede areal er anført med 83 m², men det samlede erhvervsareal er angivet med 93 m². Der tages derfor forbehold for det faktiske areal.

Stuehuset (bygning 1) er opført i sort bindingsværk med hvidpudset murværk samt med tag af metalplader.

Stueetagen indeholder entré med klikgulv samt hvidmalede gipslofter med synlige loftbjælker. Fra entréen er der indgang til kontor med klikgulv. Der er ligeledes adgang til vaskerum med mørkegrå gulvfliser, tørretumbler mrk. Electrolux, vaskemaskine mrk. Bosch samt jordvarmeanlæg. Der er fra vaskerummet udgang til flisebelagt terrasse. Fra entréen er der indgang til køkken med mulighed for lille spiseplads. Køkkenet er med trægulv, hvide elementer, amerikaner køle-/fryseskab mrk. Samsung, komfur mrk. Voss, emhætte mrk. Siemens samt opvaskemaskine mrk. Bosch. Fra køkkenet er der indgang til yderligere entré med trappe til 1. salen. I entréen er der indgang til badeværelse med toilet og brus, beige/brunlige gulvfliser samt hvidmalet listeloft. Herudover er der stor stue med trægulv samt brændeovn. Ifølge ejer er der gulvvarme i det meste af stueetagen. Stueetagen er med hvidmalede gipslofter samt synlige loftbjælker, hvor intet andet er nævnt.

På 1. salen er der repos, soveværelse samt 2 værelser. Alle værelser er med trægulv samt hvidmalede gipslofter. Herudover er der badeværelse med toilet, bidet samt brus. Badeværelset er med mørkegråt linoleumsgulv.

Stuehuset fremstår indvendigt vedligeholdt, men fremstår udvendigt slidt og trænger til istandsættelse.

Ejendommen opvarmes ifølge BBR med varmepumpe, elektricitet samt jordvarmeanlæg.

Haven er anlagt med græs samt træer og buske. Der er et havehus opført i træ. Herudover er der anlagt en ridebane ved siden af ejendommen. Både haven samt ridebanen fremstår lettere tilgroet.

Staldbygning (bygning 2) er opført i sortmalet bindingsværk med hvidpudset murværk samt med tag af sibirisk lærk.

Staldbygningen indeholder mindre båse, som skønnes tidligere at have være anvendt til grise eller lignende. Herudover er der disponibelt rum med betongulv. Der er lav loftshøjde i bygningen.

Bygningen er uden varmeinstallation.

Ladebygning (bygning 3) er opført i sortmalet bindingsværk med hvidpudset murværk samt med tag af sibirisk lærk. Ladebygningen er med synlig trækonstruktion samt betongulv.

Bygningen er uden varmeinstallation.

Staldbygning (bygning 5) er opført hvid/gråpudsede mursten. Taget skønnes at være med sorte tegl.

Staldbygningen indeholder 4 hestebokse.

Bygningen er uden varmeinstallation.

Staldbygning (bygning 6) er opført i mursten med tag af bølgeeternit.

Staldbygningen indeholder 2 hestebokse.

Bygningen er uden varmeinstallation.

Kontor (bygning 7) er opført i hvidpudset letbeton med tag af sibirisk lærk.

Kontorbygningen indeholder mindre depotrum med separat indgang fra gårdspladsen. Yderligere separat indgang/entré, badeværelse med toilet og brus. Tekøkken med mikrobølgeovn mrk. United samt lille køleskab mrk. Electrolux. Stort disponibelt rum med loft til kip, listeloft samt hems, som tilgås udefra via trappe på gavlen. Fra det disponible rum er der udgang til indbygget carport/garage. Der er mørkegrå gulvfliser i hele kontorbygningen samt i garagen.

Bygningen opvarmes ifølge BBR med varmepumpe samt elektricitet.

Ejendommens staldbygning, lade mv. trænger til væsentlig istandsættelse. Ifølge oplysninger fra ejer trænger der regn ind i de bygninger, hvor taget er af sibirisk lærk. Især i kontorbygningen (bygning 7) ses der mørke fugtskjolder på væggene.

Til ejendommen hører endvidere jord dyrket som agerjord/planteavl. Jorden er ifølge ejer bortforpagtet. Herudover er der mose med omkransende fredskov.

Ifølge ejendomsdatarapport af 02.07.2019 er ejendommen pålagt fredskovspligt for så vidt angår matr. nr. 1 6g Sandager by, Gislev.

Der er ligeledes beskyttede naturtyper eller beskyttede vandløb på ejendommen for så vidt angår matr. nr. 16 g Sandager by, Gislev.

Der er beskyttede sten- og jorddiger.

Ifølge ejendomsdatarapport er ejendommen pålagt landbrugspligt.

Der er forbud mod opvarmning med el.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke fagkyndig besigtigelse foretaget den 11.07.2019. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendommen kan ses på tvangsauktioner.boligsiden.dk og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6702

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2018 kr. 440000, heraf grundværdi kr. 3350000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Rose Anette Flensborg

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Emmi Warming
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense

Auktionsbekendtgører

Focus Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2019-09-26 kl. 14:30
Retten i Svendborg

Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/6702

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 400.000. Størstebeløb blev nedsat til kr. 49.000 på 1. auktion.

Retskreds

AS 7-132/2019
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2019-09-06 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.